Møllevænget 7E, 7140 Stouby

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velholdt rækkehus med central beliggenhed i Stouby

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/3 – klik på billede –

På en lukket villavej i Møllevænget ligger dette nydelige rækkehus. Her får du fornøjelsen af en velholdt bolig, der passer perfekt til dig som førstegangskøber, den lille familie eller ægteparret, som ønsker en overkommelig bolig i bynære omgivelser.

Området omkring Stouby er spækket med flotte natur-perler, der bare venter på at blive set og oplevet. Her kan bl.a. nævnes skovene omkring Hotel Vejle Fjord, Træskohage Fyr hvorfra du får et fantastisk vue over fjorden, eller hvad med en tur til Stenhøj Strand hvor de mange trapper snor sig ned ad skråningen til en kyststrækning med stejle skrænter, dybe slugter og store væltede træer langs strandkanten.

Tilbage i Stouby er der både mulighed for indkøb af dagligvarer, busforbindelse mellem Vejle og Juelsminde, samt Stouby Multihus der bl.a. byder på idrætsfaciliteter og årlige arrangementer for lokalsamfundet.

Huset fra 2000 fremtræder vedligeholdt og med en klassisk indretning. Du vil blive budt velkommen i den skønne entré, hvorfra der er direkte adgang til boligens hjerterum, stuen, hvor der er plads til spisebord og sofaafdeling. Fra stuen er der udgang til en skøn sydvendt terrasse med en lille lukket have. Desuden rummer boligen et godt soveværelse, badeværelse og et fint køkken med spiseplads.

Tilhørende boligen finder du et lille skur med plads til alt det praktiske og som noget helt særligt har du en carport, så der er god plads til bilen. Glæd dig til at bo i et trygt kvarter med kort afstand til alt, hvad du skal bruge i dagligdagen. Fra adressen er der gåafstand til indkøb, skole og idrætsfaciliteter, som alt sammen findes inden for en radius af knap 600 meter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllevænget 7E , 7140 Stouby830.000 kr.9.788 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.221 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 84 ㎡Grund: 335 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2000

Der er ingen anmendelse på “Møllevænget 7E