Møllevangen 53, 9320 Hjallerup

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Møllevangen 53, 9320 Hjallerup

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/2 – klik på billede –

Rummelig andelsbolig med godt lysindfald og 2 store terrasser
For enden af Møllevangen findes denne fine andelsbolig, i et område der indbyder til fred og ro. Det første øjet falder på ved denne bolig er den store sydvendte og solrige terrasse ved hovedindgangen. Her der plads til at nyde solen på alle tidspunkter af dagen, med enten en god bog eller i godt selskab.

Bevæger vi os indenfor i boligen findes her en fin entré med plads til jakker og sko samt et rummeligt badeværelse med skabsplads, et lille vindue til udluftning og en bruseniche i god størrelse. Herudover findes bryggers som ville fungere udmærket som et vaskerum, da bryggerset både har skabsplads, håndvask og medfølgende vaskemaskine fra 2020 samt tørretumbler.

Boligens stue er stor og rummelig med vinduer og udgang til den solrige terrasse hvilket giver et godt lysindfald. Fra stuen er der, via franske døre, adgang til det store køkken med masser af skabe og gode arbejdsflader, samt plads til spiseområde. Til køkkenet medfølger nyt køleskab, komfur og ovn alt sammen fra 2022 samt opvaskemaskine fra 2020. Køkkenet giver desuden adgang til endnu en stor terrasse, som giver privatliv og mulighed for at etablere en lille have. Boligen har ydermere et stort soveværelse og et ekstra værelse begge med rigeligt skabsplads og store vinduer.

Ejendommen er beliggende i Hjallerup, en by som byder på et rigt udvalg af dagligvarebutikker og ydermere har apotek, bager, frisør, tandlæge, lægehus og diverse restauranter. Herudover er byen omgivet af smukke skove og søer. Hjallerup er beliggende i nærheden af Aalborg, og med de gode busforbindelser har du altid let adgang til storbyens mange tilbud.

Med masser af muligheder for at opleve og nyde livet, er dette den perfekte bolig til dem, der søger en rolig og afslappet livsstil….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllevangen 53 , 9320 Hjallerup399.000 kr.4.926 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.925 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: CStørrelse: 81 ㎡Grund: 5515 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2002

Der er ingen anmendelse på “Møllevangen 53

Annonce: