Møllevej 4, 6340 Kruså

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklar etplansvilla i dejlige Holbøl

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/4 – klik på billede –

Lidt udenfor Holbøl, omgivet af grønne arealer og åbne marker, har vi nu fornøjelsen af at præsentere Møllevej 4 – en flot og indflytningsklar etplansvilla med tilhørende værksted og carport.
Ejendommen fremstår generelt super velholdt og indbydende – særligt kan der fremhæves de hvidmalede lofter, HTH-køkken med hvide fronter, sort tegltag fra 2018 og efterisoleret loftsrum.
Ejendommen er opvarmet med elpaneler og der suppleres med 3 luft/luft varmepumper.
Husets hjerte – det store opholdsareal med køkken/alrum i åben forbindelse med stue og spisestue – skaber de ideelle rammer for at samle familie og venner til hyggelige stunder. Samtidig er der en god udestue der kan udnyttes både sommer og vinter, da den kan opvarmes med luft/luft varmepumpe.
I ejendommen er der et stort soveværelse med indbyggede skabe og et gennemgangsværelse. Herudover er der en fordelingsgang der lige nu er indrettet med kontorplads. Udover værelserne rummer huset også et dejligt lyst badeværelse med bruseniche og dobbelt håndvask, et praktisk bryggers og et viktualierum.
Udvendigt finder man – som før nævnt – et værksted og en god carport. Herudover er der terrassemiljøer mod både nord/øst og syd/vest, der sikrer at solen kan nydes fra morgen til aften. Fra terrassen kan man nyde synet af den velholdte have der er anlagt med græs og enkelte bede, samt omkranset af en hæk med den perfekte højde til stadig at få udsigten af de omkringliggende grønne arealer med.
Holbøl er en blomstrende landsby med flere pasningsmuligheder for de mindste, egen friskole til børn fra 0.-9. klasse, indkøbsmuligheder, kirke, lokalt brandværn og et meget aktivt foreningsliv. Byen rummer altså alle hverdagens fornødenheder, men har man brug for lidt ekstra er der f.eks. kun ca. 7 km. Til nærmeste strand og ca. 6 km. Til lidt større indkøb i Kruså. Herudover bør der nævnes at både Aabenraa og Flensborg kan nås indenfor 15 minutter i bil, imens der også kun er ca. 30 minutters kørsel til Sønderborg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllevej 4 , 6340 Kruså745.000 kr.5.644 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.027 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 122 ㎡Grund: 964 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-09 check den her