Morbærhaven 24, 5450 Otterup

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Lys og rummelig villa fra 2005 – ugeneret beliggenhed i Otterup

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/5 – klik på billede –

– Flot og indflytningsklar etplansvilla
– Skønne opholdsrum med loft til kip
– Lækker og rummelig forældreafdeling
– Tæt på skole og pasningsmuligheder

Vi kan formentlig godt blive enige om, at den gode, tilbagetrukne beliggenhed føjer betragtelig værdi til denne indbydende villa, som ligger i en nyere udstykning i Otterup. Her venter jer en flot etplansvilla fra 2005, som ud over et stilsikkert udtryk også byder på et lysindfald i særklasse.

Fordelen ved nyere udstykninger er, at man har taget erfaringen fra for længst, etablerede områder og lige forbedret det hele en smule. Dermed er der tænkt flere grønne kilder, stisystemer og fælles åndehuller ind i lokalområdet, og dét kommer især jer til gode. Villaen ligger nemlig i bunden af en lille løkke, hvor grunden grænser op til de grønne områder. I kommer samtidig til at bo nær Sletten Skole Nordvest og Børnehuset Mini-Max, mens der er halvanden kilometer til bymidtens gode udvalg af forretninger og supermarkeder.

Der er gjort en del ud af, at huset ude som inde har et lyst og yderst tidssvarende udtryk. Villaen præsenterer sig med hvide facader og tilsvarende hvide vinduespartier, mens den lukkede carport er skærmet af mørke flader for en flot kontrast. Indenfor fortsætter det flotte helhedsindtryk, og de 180 m2 byder på en familieorienteret planløsning.

I villaens opholdsrum får I loft til kip – et effektivt virkemiddel, som lader de indre rammer matche beliggenhedens fornemmelse af luft og plads. Opholdsmiljøet inkluderer et stort køkken-alrum og dagligstue i åben forbindelse, og hele afsnittet nyder godt af et fantastisk lysindfald. Samtidig skaber en niveauforskel mellem alrum og stue en fin intimitet i de respektive afsnit. Køkkenet fremstår lækkert med hvide, grebsfri elementer toppet af en mørk træbordplade, og bemærk også de to terrassedøre, der integrerer udeområderne på begge sider af huset.

Forældreafdelingen ligger ved stuen og har eget walk-in-closet samt et rummeligt badeværelse tilknyttet. De to oplagte børneværelser i husets anden ende suppleres af det andet badeværelse, mens I finder det tredje værelse ved køkkenet – oplagt til hjemmekontoret. Et lille viktualierum understøtter boligens praktiske kvaliteter, og ved entréen afrundes indretningen af et lyst bryggers med god skabsplads.

Haven er overvejende vestvendt, og hækken omkring græsplænen har haft god tid til at vokse sig tæt. Den nedgravede trampolin vil med garanti bringe glæde i børnehøjde, mens terrassemiljøerne på begge sider af huset lader jer følge solen fra morgen til aften.

Velkommen til Morbærhaven 24….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Morbærhaven 24 , 5450 Otterup2.995.000 kr.15.632 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.424 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 180 ㎡Grund: 1106 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2005

Der er ingen anmendelse på “Morbærhaven 24

[rotador grupo=1]