Morbærlunden 24, 6800 Varde

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Sydvendt rækkehus nær Varde Vest Station

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/4 – klik på billede –

Der er mange fordele ved at flytte ind i dette rækkehus i det vestlige Varde. At nævne dem alle bliver der ikke plads til her, men de vigtigste højdepunkter er den sydvendte orientering og dertilhørende have, den gode indretning med tre gode soveværelser og sidst, men ikke mindst, beliggenheden nær Varde Vest Station og byens hyggelige centrum.

Lige der hvor rækkehuset ligger er der fredeligt, samtidig med at du ikke skal gå ret langt for at være inde midt i byen. Rækkehusene er kun forbundne via garagen, så derfor føles det faktisk mere som et fritliggende parcelhus. Byggeriet er fra 1978, opført i brune mursten med matchende tag i betonsten, og indvendigt er indretningen gennemtænkt og udnytter hver og én af de 110 m2.

Køkkenet er flot oplyst gennem et stort vindue, og her er god plads til service, potter og pander bag de lyse låger. Køkkenet ligger lige ved siden af stuen, så det er nemt at dække op til gæster, mens de hurtige måltider kan nydes i køkkenets spisekrog.

Foruden opholdsrummene byder boligen på en afdeling med tre værelser og et badeværelse, som entreen på praktisk vis også giver adgang til – dermed er der ikke behov for et gæstetoilet. Badeværelset er flot opdateret med mørke klinker på gulvet og et nydeligt møbel. Nær køkkenet er der et praktisk bryggers, hvor vasketøjet kan ordnes.

Et af de helt store højdepunkter er den sydvendte have, som er anlagt med en fliseterrasse og græs, der smukt indrammes af en vold med frodig beplantning. Denne vold giver læ, og sammen med hegnet i hver side sørger den for, at hunde, børn eller børnebørn kan lege frit uden at fristes til at gå på opdagelse uden for haven.

De resterende grunde til at flytte ind her, må du opleve, når du kommer forbi til fremvisning – vi er sikre på, at du vil falde for den behagelige atmosfære og de mange andre kvaliteter. Kontakt EDC, så finder vi et tidspunkt, der passer dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Morbærlunden 24 , 6800 Varde1.648.000 kr.14.636 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.956 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 110 ㎡Grund: 765 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-14 check den her