Mosevænget 75, 4180 Sorø

4180 mosevaenget 75 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Renoveret villa med masser af sjæl i Pedersborg

For enden af en lukket vej i den nordlige del af Pedersborg, hvor I nærmest kommer til at bo på landet i helt nyrenoveret hus men alligevel tæt på byen med kort afstand til gode indkøbsmuligheder, den skønne natur omkring Tuelå og for pendeleren tæt på motorvejsforbindelsen. Så går I med drømmen om en bolig med bynær beliggenhed med højt til himlen og god plads til udeliv og leg, er den charmerende ejendom på Mosevænget 75 et besøg værd. Ejendommen er i 2023 blevet total renoveret indvendigt – der er bl.a. lavet gulvvarme i stueplan, nyt vvs og el, isoleret tag og facader samt nye vinduer. Villaen er flot, moderne og lige til at flytte ind i – og med gode detaljer som fritlagte bjælker, flotte gulve og akustikloft – samtidig er den skønne atmosfære bevaret. Huset, der rummer 157 kvm, er udstyret med varmepumpe.I træder inden døre via bryggerset, hvorfra I får adgang til et disponibelt rum såvel som hjemmets badeværelse før I føres frem til det virkelig lækre, moderne køkken, der giver madentusiasten gode vilkår med både god arbejds- såvel som opbevaringsplads. Køkkenet rummer ligeledes plads til spisebord samt udgang til den vestvendte flisebelagte terrasse. Vinkelstuen, der ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet er hyggelig, lys og indbydende, hvor trappen fører til første sal mens entrédøren åbner op til det gårdspladsen. Stueplan byder endvidere på et godt, rummeligt værelse, der nemt kan indrettes til soveværelse, børne-/legeværelse, kontor eller hvad I end måtte finde behov for. Øverst oppe finder I repos, toilet samt to gode værelser. Ude venter en 2.475 kvm stor grund med masser af plads til udeliv og leg, med store træer, et terrassemiljø, hvor udelivet kan nydes. I den store gårdsplads er der gode parkeringsmuligheder.Alt i alt en bolig med god atmosfære og lige til at flytte ind i….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mosevænget 75 , 4180 Sorø2.275.000 kr.13.204 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.970 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 157 ㎡Grund: 2475 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1877Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-24 check den her

Mosevænget 75, 4180 Sorø

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

INDFLYTNINGSKLAR VILLA TÆT VED SKOLE OG SØ

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/6 – klik på billede –

Indflytningsklar villa med en god central beliggenhed i Pedersborg tæt ved skolen og nær både Pedersborg Sø og Tuelsø, rekreative naturområder og motorvejstilkørslen. Her er gå og cykelafstand til indkøb, 3 km til Sorø Centrum og cykelafstand til stationen.

Huset er gennemgribende istandsat indvendigt og fremtræder i indflytningsklar stand med dejlige lyse og indbydende rum, flotte gulve, lækkert køkken/alrum og moderne badeværelse. Huset er efterisoleret og opvarmes med ny varmepumpe (luft til vand). Flot energimærke B.

Dejlig stor have på godt 2400 kvm med vestvendt flisebelagt terrasse, nyanlagt græsplæne og indkørselsområde med perlesten.

Indeholder: Entré med bryggers. Flot moderne køkken/alrum med udgang til terrassen og elementer fra Svane Køkkenet. Dejlig stor stue med trappe til 1. sal. Soveværelse. Flot badeværelse med bordarrangement og bruseniche. 1. sal: Repos. 2 gode værelser. Pænt toilet. Desuden integreret udhus med kælder.

En virkelig flot istandsat villa med en skøn stor have.

Sorø er kendt for sine naturskønne omgivelser med mange søer og skove. Sorø har en central beliggenhed på Sjælland. God infrastruktur med bl.a. motorvejsforbindelse til København og Fyn/Jylland samt tog hver ½ time til såvel København som Fyn/Jylland. Byen byder på alle indkøbsmuligheder, Akademihaven, gymnasium, daginstitutioner samt både privat skole og offentlige folkeskoler. Hertil kommer kulturaktiviteter i form af biograf, kulturcafé, muséer samt mange sportsklubber, foreninger m.v. Sorø Golfklub og det naturskønne område ved Tystrup Sø og Susåen ligger godt 4 km syd for Sorø….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mosevænget 75 , 4180 Sorø2.495.000 kr.16.329 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.298 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 144 ㎡Grund: 2475 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1877