Mosevangen 4, 6640 Lunderskov

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Villa i familievenligt kvarter

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/3 – klik på billede –

Der er passet godt på denne dejlige murstensvilla, som har en perfekt planløsning til en familie med to børn. I den ene ende af huset er der værelsesafdeling med et pænt stort soveværelse og to børneværelser. Det er også her badeværelset med gulvvarme befinder sig. I den anden del af huset er der spisekøkken og stue, som begge har indgang fra entréen. Hvis I ønsker et helt åbent og gennemlyst køkkenalrum, er der god mulighed for at skabe det ved at slå køkken, stue og noget af entréen sammen. Desuden får I et praktisk bryggers med dør udefra, så det kan bruges som jeres daglige indgang. Huset opvarmes med fjernvarme.

Fra stuen er der dør ud til en dejlig stor udestue, der i store dele af året fungerer som et ekstra rum og er velegnet til et langt frokostbord, når familien skal samles. Terrassen er særdeles hyggelig og haven velanlagt med plæne, højbede og flagstang. Foran er der åbent, pænt og præsentabelt plus en bred indkørsel, garage med el-port og hobbyværksted.

Boligen ligger på en hjørnegrund i et roligt kvarter med venligt naboskab og tæt på et rekreativt område, så der er mulighed for at få daglige naturoplevelser. I bor også ganske tæt på stationen, som befinder sig bare ni hundrede meter fra hoveddøren. Der er cirka samme afstand til SuperBrugsen, en populær bager og lægehus. Børnene kan også hurtigt cykle til skole og sportshal. Har I børn der går i vuggestue/børnehave ligger Engsøens Børnehus i nær området.
Det er således en på alle måder familievenlig beliggenhed, der matcher husets indretning.
….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mosevangen 4 , 6640 Lunderskov1.295.000 kr.9.661 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.031 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 121 ㎡Grund: 894 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 21.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Mosevangen 4

Annonce: