Mosevej 13, 4600 Køge

4600 mosevej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Moderne familievilla i Køge Nord

Velkommen til Mosevej 13, en skøn villa beliggende i det attraktive område af Køge Nord. Denne velholdte ejendom er en perle med sin gode planløsning og moderne opdateringer, der gør den til det ideelle hjem for en familie, der søger både komfort og funktionalitet.

Villaen byder på et rummeligt boligareal på 120 m², hvor hver kvadratmeter er udnyttet til fulde. Gennem en omfattende renovering er der sørget for gulvvarme i alle rum, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt og giver et energieffektivt hjem. Taget er skiftet og efterisoleret i 2022.
Hjertet af hjemmet er det lyse køkkenalrum med ovenlysvinduer, der giver et behageligt lysindfald og skaber en atmosfære af hygge og samvær. Køkkenet er tidløst og stilfuldt med god bord- og skabsplads. Den åbne planløsning giver rum til god spiseplads samt sofaområde.
Fra alrummet er der direkte udgang til den skønne sydvendte terrasse.
Med tre velproportionerede værelser er der god med plads til familien. Værelserne er lyse og indbydende.

Villaen byder desuden på et tidløst badeværelse, der er smagfuldt indrettet med kvalitetsmaterialer og rummeligt bryggers.
Den 1009 m² store grund, der giver mulighed for mange udendørs aktiviteter og leg i det fri. Udendørsarealerne er velanlagte og byder på både en praktisk garage til bilen samt et charmerende orangeri, hvor man kan nyde de solrige dage og milde aftener. Den store have indbyder til leg, privatliv og bare afslapning i det grønne.
Området er særdeles attraktivt med nærhed til alle hverdagens fornødenheder. Gåafstand til skole, daginstitutioner, indkøb og ikke mindst offentlig transport i form af s-tog og hurtigbanen til København, gør beliggenheden ideel for børnefamilier.
Velkommen til Mosevej 13!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mosevej 13 , 4600 Køge1.195.000 kr.7.927 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.678 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 120 ㎡Grund: 1009 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-27 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x