Mosevej 22, 4571 Grevinge

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

For enden af lukket vej og ud til åbne marker…

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/11 – klik på billede –

Velbeliggende, men ældre 60er sommerhus opført i gasbeton.

Ejendommen er placeret helt for enden af Mosevej på en meget stor grund på 2.642 kvm.

Boligen indeholder entré, soveværelse, badeværelse, delvis åbent køkken samt stor stue.

Der er tale om en ældre og lidt forsømt ejendom.

Sommerhuset er placeret i en rolig og mindre udstykning ca. 2 km. syd for Grevinge by. Her er der privatbane mellem Holbæk og Nykøbing, og den lokale brugs sørger 7 dage om ugen for diverse indkøbsfaciliteter.

Lige nord for udstykningen går der en kanal, der er særdeles populær hos lystfiskerne, og ved Gundestrup er der organiseret bådelaug og nyetableret lystbådehavn. Her finder man også det populære pizzaria og ishus, der igennem mange år har forsynet området med lækkerier.

Historien om Lammefjorden: I1874 påbegyndtes etablering af en stor og over 2 km. lang dæmning ved Audebo og Gundestrup, og i 1920erne fortsatte dette arbejde med henblik på at inddæmme et areal på ca. 55 kvadratkilometer. I midten af 1940erne var målet nået med selve inddæmningen, og nogle steder med en højdeforskel i forhold til havoverfladen på hele minus 7 meter. Herefter startede det hårde arbejde med at gøre landet til landbrugsjord,og det hårde slid viser sig i dag som noget af Danmarks fornemste og mest frugtbare jord, og ditto via skønne udstykninger med masser af fritidshuse i den smukke natur….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mosevej 22 , 4571 Grevinge495.000 kr.7.920 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.454 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 60 ㎡Grund: 2642 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1968

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x