Niebuhr Gade 3 1-tv, 2630 Taastrup

2630 niebuhr gade 3 1 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Indflytningsklar 3-værelses andelsbolig

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/4 – klik på billede –

Velkommen til denne indflytningsklare 3-værelses andelsbolig i det populære Essex Park!

I træder ind i boligens entré med praktisk indbygget skab og bøjlestang til at hænge overtøjet. Boligen består af 2 gode soveværelser, rummelig stue og køkken alrum, samt badeværelse og altan.

?De to gode soveværelser indeholder ligeledes indbyggede skabe. Det ene værelse har fransk atltan.

Stuen er rummelig og her er plads til sofaarrangement og spisebord. Her er åben forbindelse til køkkenet, som er opført i stilrene materialer. I køkken er der plads til spisebord eller barbord, hvor I kan nyde den hyggelige atmosfære og grønne udsigt ud af vinduet.

Fra stuen er der direkte udgang til boligens altan. Her kan I nyde mange stunder og igen er der her udsigt til det grønne gårdmiljø.

Boligens badeværelse er opført i neutrale farver. Her er indrettet med bruseniche og håndvask med praktiske underskabe. Her er endvidere plads til vaskesøjle.

Boligen præges af et fantastisk lysindfald fra de brede glaspartier hele vejen igennem.

Boligen er opført i 2005 og beliggende centralt i byen. I bosætter jer i gåafstand til Høje Taastrup Station og det populære shoppingcenter City 2, samt Ikea….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Niebuhr Gade 3 1-tv, 2630 Taastrup1.295.000 kr.14.716 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.872 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: BStørrelse: 88 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2005

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x