Niels Lorentzens Vej 86, 3230 Græsted

3230 niels lorentzens vej 86 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Familievilla i Blistrup – med 207 m2, energimærke B og udsigt til marker

Velkommen til Niels Lorentzens Vej 86 i børnevenlige Blistrup og denne familievilla, der udmærker sig med blandt andet udsigt til åbne marker, et flot energimærke og god plads på 207 kvadratmeter

De mange kvadratmeter, der er fordelt i ét plan, giver bryggers, toilet, badeværelse, åbent køkken til spisestue, opholdsstue og fem værelser. Stilen er generelt meget lys og løftet til en moderne stand, der bakkes op af et effektivt varmesystem. Villaens træpillefyr, luft-til-vand-varmepumpe (med nyere udedel) og brændeovn er koblet sammen og sørger for dels energimærke B, dels for en behagelig inde-temperatur året rundt. På det digitale felt er boligen ligeledes i front med fibernet og pålidelig internetadgang til alle.

Stuens store vinduespartier mod syd åbner udsynet op til horisonten mod Blistrup Kirke, ligesom heste på de åbne marker overfor dukker op i synsfeltet. Samme udsigt opleves i et af værelserne, i haven og ude på den store træterrasse, der orienterer sig helt rigtigt mod solens stråler fra især syd og vest.

Med 59 kvadratmeter viderefører garagen den gavmilde stil. Garagen har plads til biler og alverdens ting, port i begge ender og tørskoet adgang til villaen.

Beliggenheden kombinerer udsynet mod naturen med nem adgang til de mange tilbud i Blistrups landsbymiljø, herunder børnepasning, skole, boldbaner, sportshal, indkøb (SuperBrugsen og Netto) og foreningshus. Eksempelvis er turen til Gilbjergskolen sikker og tager tre minutter på cykel.

Kontakt EDC for en fremvisning af den store familievilla i Blistrup….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Niels Lorentzens Vej 86 , 3230 Græsted2.630.000 kr.11.860 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.972 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 207 ㎡Grund: 948 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-03 check den her

Niels Lorentzens Vej 86, 3230 Græsted

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Perfekt villa til børnefamilien

Velkommen til Niels Lorentzens Vej 86 – en stor familievilla i skønne Blistrup, hvor plads aldrig bliver en mangelvare. Udsigt til marker, nem adgang til boldbaner, institutioner og indkøb er bare nogle af de ord der beskriver omgivelserne. Derudover fibernet der sikrer hurtig og pålidelig internetadgang til hele familien. På ejendommen mødes I af en flisebelagt indkørsel, hvor der for enden er en stor garage med plads til både biler og alverdens ting. Garagen har port i begge ender, da man også kan tilgå ejendommen via Bjørn Andersens Vej. Der er flere indgange til den skønne villa, enten kan I træde ind fra garagen og ind i bryggerset, direkte ind i bryggerset via indkørslen eller ind via entreen. Fra entreen er der adgang til et istandsat badeværelse og ligeledes et gæstetoilet. Ydermere er der, i denne del af huset adgang til hele tre værelser, der alle er i en helt fantastisk størrelse. Videre ind i huset finder i det hyggelige, landlige køkken med god plads til at hele familien kan samles. I åben forbindelse med køkkenet finder I en hyggelig spisestue. I stuen er der store vinduespartier der åbner sig op til horisonten op mod kirken, og med udsigt til flotte marker med heste. Fra stuen kan man tilgå endnu et værelse, der også er lyst og lækkert. Fra dette værelse er der udgang til en skøn sydvendt terrasse, med den samme udsigt som fra stuen. Derudover endnu et værelse med indgang fra bryggerset eller dette værelse. I skal lægge mærke til det super flotte energimærke “B”, der vidner om et effektivt varmesystem. Der er en luft til vand varmepumpe, hvor udedelen er ny. Både træpillefyret, luft til vand varmepumpen og brændeovnen kører alt sammen på samme system, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt.Blistrup er en hyggelig landsby med gode indkøbsmuligheder i form af SuperBrugsen og Netto. Selvom det er en lille landsby, er der stadig godt gang i byen med b.la. foreningshus, daginstitution, sportshal, fodboldklub og skole.Lyder det som noget for jer, så tøv ikke med at kontakte os….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Niels Lorentzens Vej 86 , 3230 Græsted2.695.000 kr.12.153 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.970 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 207 ㎡Grund: 948 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1973