Nøkkerosen 5, 8800 Viborg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Spring byggeprocessen over og flyt lige ind et moderne hus med budgetsikkerhed og minimal vedligeholdelse de næste mange år. Denne 188 kvm store villa ligger i det populære område ved Arnbjerg, der er en nyere bydel i Viborg, og som har hvad man skal bruge af både vuggestue, børnehave, skoler og indkøbsmuligheder. Derudover er området præget af skøn natur med langstrakte marker, skovområder og sø, så her er det let at finde de smukkeste kulisser til gå-, løbe- og cykelture, mens området er bundet sammen af oplyste stisystemer. Man kan cykle langs banestien til midtbyen, hvortil der også er offentlig transport.Villaen er opført i gode gedigne materialer med en lav vedligeholdelsesgrad. Derudover er der en god komfort med de moderne faciliteter, ligesom der er en god sammenhæng i materialevalgene, der skaber et roligt og sammenhængende udtryk. Når du har parkeret bilen i carporten går du tørskoet ind i villaens første rum, som er en kombination af en pæn entré og et praktiske store bryggers med god skabsplads og kvalitets maskiner fra Miele til tøjvask. Her er nemlig tænkt over den perfekte planløsning til børnefamilien, her både er en afdeling til mor og far samt en til børnene. Førældrene kan glæde sig over en lækker voksenafdeling med et stort soveværelse med walk-in, og separat adgang til et dejligt badeværelse. Børnene bliver begjestret over en afdeling til dem med 2 store værelser, begge med indbyggede skabe og et dejligt badeværelse med bruseniche. Herimellem ligger alrummet som er husets hjerte, hvor man kan samles til hyggestunder omkring madlavning, måltider og sofahygge. I køkkenafdelingen åbner loftet sig op i kip med akustikgips, hvilket giver en god rumfornemmelse og komfort. Køkkenet er udført med smukke fronter fra HTH, der giver et fint modspil til de hvide vægge og i alrummet er der lavet en hyggelig alkove, der er med til at sætte stemningen i rummet. Fra alrummet og køkkenet er der udgang til gode terrasser. I åben forbindelse med alrummet ligger den hyggelige opholdsstue. Haven er flot anlagt og den består primært af en stor græsplæne med en nedgravet trampolin. Herudover er der etableret bede med flis og dekorative buske samt smukke højbede, hvor I kan dyrke krydderurter m.v. I carporten er der ladeboks til bilen, et isoleret udhus samt et ekstra opvarmet rum, som er perfekt til hjemmearbejdsplads, teenagefesten eller som hobbyrum. Tøv ikke med at bestille en fremvisning af dette dejlige hus, som du kan flytte ind i før du tror det….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nøkkerosen 5 , 8800 Viborg3.850.000 kr.19.633 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.542 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 188 ㎡Grund: 1106 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2020

Nøkkerosen 5, 8800 Viborg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fuldendt og indflytningsklar familiebolig i Arnbjerg!

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/3 – klik på billede –

Drømmer du om et nyopført lavenergihus med lave driftsomkostninger, og vil du samtidig gerne slippe for en usikker og besværlig byggeproces, så kunne Nøkkerosen 5 meget vel være din nye bolig

Nuværende ejere har fået boligen opført af Vestergaard Huse, og har selv været en aktiv del af processen. Således er intet overladt til tilfældighederne, og boligen bærer præg af en høj detaljegrad der har skabt en formfuldendt held. Arkitekturens rene linjer og store vinduespartier, skaber i samspil med gulvenes varme nuancer og det karakterfulde køkken, en varm og moderne bolig. Kombinationen af boligens isoleringsniveau og et jordvarmeanlæg, har resulteret i et energimærke A2020 og sikrer dermed lavest mulige driftsomkostninger.

Det skønne køkken/alrum er sammen med opholdsstuen boligens naturlige samlingspunkt. Her er gode detaljer som loft til kip, gennemgående lysindfald og hyggelig alkove. I den vestlige del af boligen findes børneafdeling med to store værelser og eget badeværelse. På den modsatte side af opholdsrummene, findes master bedroom med walk in closet og boligens andet badeværelse. Fra entréen, er der dels direkte adgang til alrummet og dels adgang til det sammenhængende bryggers. Adskilt fra boligen, findes under samme tag som carporten, et ekstra værelse der kan fungere som teenageværelse eller et uforstyrret hjemmekontor.

Haven tilbyder mere end bare grønt græs og belægningen. Her er indrettet flere afdelinger, med hvert deres formål. En terrasse til udeophold om sommeren, en afdeling dedikeret til børnenes leg, og endelig en stor nytte have med stilfulde højbede i cortenstål.

Arnbjerg, Viborgs nye bæredygtige bydel, kendetegnes ved en placering midt imellem natur og byliv. Her er nem adgang til indkøb, skole og børnehus med integreret vuggestue og børnehave. Sidstnævnte ligger i ganske kort afstand fra Nøkkerosen, så børnene kan hentes og bringes på gåben. I fritiden er der ikke langt til fodboldbanerne og håndboldhallen i Overlund og Bruunshåb, hvor der for ganske nyligt er etableret udendørs padelbaner. Naturen er ligeledes indenfor kort afstand. Her er oplagte muligheder for lange traveture eller en tur på mountainbiken. Søndersø er oplagt at gå eller løbe rundt om, og herudover findes indtil flere skønne vandrestier i området. Ødalen byder på noget af områdets skønneste natur, hvad enten man er på mountainbike eller gåben….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nøkkerosen 5 , 8800 Viborg4.195.000 kr.21.392 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.772 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 188 ㎡Grund: 1106 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2020

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x