Nordre Jernbanevej 15A 0, 3400 Hillerød

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot renoveret lejlighed med altan centralt i Hillerød

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/6 – klik på billede –

I et smukt ældre byhus i hjertet af Hillerød finder du denne lyse og flot istandsatte stuelejlighed, som vi nu har fornøjelsen at udbyde til salg. Til havesiden er der en skøn altan, som er godt hævet over grundniveau, da ejendommen ligger på en skrånende grund. Lejligheden fremstår i flot opdateret stand, og førstehåndsindtrykket er lyst og meget indbydende. Planløsningen er moderne med et åbent køkken-alrum ud mod altanen samt to gode værelser til gadesiden. Hertil kommer et lækkert badeværelse og en entré med opbevaringsplads.

Ejendommen tager sig særdeles charmerende ud med fine facadedetaljer og dannebrogsvinduer. Indenfor i boligen mærker man, at renoveringen er foretaget med respekt for den oprindelige stil og charme – bemærk blandt andet de flotte fyldningsdøre. Der er et godt lysindfald i de to værelser, og stue/alrum har vinduer mod tre verdenshjørner. Den direkte udgang til altan bidrager til oplevelsen af lys og luft i boligen. Fremhæves skal også badeværelset, som er dejligt rummeligt og udstyret med muret bruseniche.

Beliggenheden er ideel, hvis du gerne vil være tæt på alle byens bekvemmeligheder. Fra gadedøren er få skridt til Slotssøen, hvorfra der er videre forbindelse til den smukke slotspark. Du kan på få minutter gå til alle midtbyens mange specialforretninger, kulturtilbud og hyggelige spisesteder, og du kommer også let til stationen med S-tog mod København.

Vil du høre mere om denne flot renoverede lejlighed? Ring til EDC og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nordre Jernbanevej 15A 0, 3400 Hillerød2.695.000 kr.30.281 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.831 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 89 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1907

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x