Nordre Jernbanevej 3B 0-th, 3400 Hillerød

3400 nordre jernbanevej 3b 0 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Suverænt beliggende & indflytningsklar stuelejlighed lige i centrum!

God rumfordeling, dejligt lysindfald og en skøn sydvendt altan med masser af sol. Det er blot et lille udpluk af de mange kvaliteter ved denne stuelejlighed, som har en attraktiv beliggenhed centralt i Hillerød – tæt på shopping og grønne områder. Der er nyere vinduer i lejligheden, og der medfølger et kælderrum til opbevaring. Du kan parkere på ejendommens p-plads, så med adresse her behøver du ikke bekymre dig om parkering trods den korte afstand til bymidten.

Lejligheden ligger i en karakterfuld ejendom fra 1949, som også byder på en grøn fælleshave. Der er tale om en høj stuelejlighed, og den har en rigtigt god placering i bebyggelsen, da den ligger dejligt åbent med frit udsyn over omgivelserne. Den høje placering gør desuden, at boligen er meget ugeneret. Indfaldslyset rigtigt godt, og fra den solrige altan er der udsigt til masser af himmel.

Planløsningen er funktionel med en central fordelingsgang, der leder til alle boligens rum. Stuen er rummelig og tilbyder god plads til både spisebord og sofahjørne. Køkkenet er tosidet med god pladsudnyttelse. Herudover får du to værelser – det ene med stort indbygget skab – samt et badeværelse.

Du kommer til at bo centralt i Hillerød og samtidig dejligt tilbagetrukket. Fra adressen er der få skridt til Slotssøen, og herfra kan du gå videre til den smukke slotspark. Alle bymidtens mange tilbud ligger lige om hjørnet, og der er også gåafstand til Hillerød Station med S-tog mod København.

Ring til EDC og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nordre Jernbanevej 3B 0-th, 3400 Hillerød2.995.000 kr.30.561 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.895 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 98 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1949

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x