Nørhalnevej 9, 9440 Aabybro

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Charmerende bolig med landlig idyl

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/5 – klik på billede –

Nørhalnevej 9 i Biersted er en charmerende villa, som byder på masser af plads. I stueplan finder du en fin entré og et køkken med spiseplads, hvor der er rig mulighed for at samles om madlavningen og hygge sig. Ydereligere får du 2 sammenhængende stuer samt et værelse i stueetagen. Derudover er der et fint badeværelse.

På førstesalen venter der dig 2 hyggelige værelser og et repos. Her er der rig mulighed for at skabe et hjemligt og hyggeligt rum.

Huset fremstår flot pudset, hvilket giver en flot og indbydende stil. Samlet set er dette en fantastisk bolig, som byder på masser af potentiale og plads til at skabe dit eget hjem.

Villaen er beliggende med nem adgang til offentlig transport, indkøb, daginstitutioner, idrætshal og skole til 9. klasse. I byen er der et godt sammenhold borgerne imellem og et særdeles rigt foreningsliv. Fra boligen er der kun ti minutters kørsel til motorvejen Der er blot 15 minutters kørsel til Aalborg og 10 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørhalnevej 9 , 9440 Aabybro498.000 kr.3.756 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.492 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 123 ㎡Grund: 873 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1900

Der er ingen anmendelse på “Nørhalnevej 9

[rotador grupo=1]