Nørredige 28, 6893 Hemmet

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skøn murstensvilla i roligt villakvarter – og mulighed for flexbolig!

Vi byder velkommen til den skønne murstensvilla på Nørredige 28, Nr. Bork, 6893 Hemmet. Her finder du en velholdt villa fra 2010 beliggende på en fredelig villavej et skønt område i Nr. Bork ved Hemmet og tæt ved det fantastiske ferieområde Bork Havn.
Velkommen indenfor:
Fra husets indkørsel er der adgang til huset fra syd, hvor du finder en lys og venlig entré med god plads til opbevaring af overtøj, tøjvask og meget andet. Fra entréen er der videre adgang til en rummelig fordelingsgang, hvorfra du har adgang til 2 af husets gode og rummelige værelser samt et af husets badeværelser. Badeværelset fremstår lyst og indbydende, og er placeret med let adgang fra husets værelser samt for husets gæster.
Fra fordelingsgangen føres du videre ind i et stort og lyst køkken-alrum, hvor der er rig mulighed for at lave gode middage til familien og vennerne, og samtidigt få gode snakke ved et hyggeligt spisebord i tæt forbindelse med køkkenet.
Fra køkken-alrummet er der adgang til endnu et værelse, som kan anvendes til børneværelse, såvel som kontorareal eller hobbyrum. Derudover er der adgang til et skønt soveværelse med tilhørende dejligt badeværelse med badekar. Dermed er der masser af muligheder for dig, som søger god plads at boltre dig på.
I forbindelse med køkken-alrummet ligger husets store stue, hvor der er god plads til hyggelige stunder med familien. De store vinduespartier giver et dejligt lysindfald, som gør rummet lyst og behageligt at opholde sig i.
Til huset hører også en dejlig garage, hvorfra du har direkte adgang til husets entré. Her er der plads til masser af opbevaring eller til, at bilen kan holde i læ for vind og vejr.
Husets udendørsarealer giver dig muligheden for at nyde det gode vejr i sommertiden på den flisebelagte terrasse, boldspil i haven og meget andet hygge og sjov.
Søger du en villa med en god planløsning beliggende i et dejligt område på østsiden af Ringkøbing Fjord? Så kunne Nørredige 28 meget vel være en bolig for dig. Kontakt os endeligt på tlf.: 97 31 22 99 eller kig forbi kontoret på havnen for mere information….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørredige 28 , 6893 Hemmet1.198.000 kr.6.913 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.405 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 165 ㎡Grund: 822 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2010Sidste tilstandrapport er fra: 2021-04-14 check den her