Nørregade 68B, 3390 Hundested

3390 norregade 68b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Ejerlejlighed på første sal med balkon og udsigt til Havnen

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/4 – klik på billede –

EDC har her fornøjelse at byde dem velkommen til den charmerende ejerlejlighed på Nørregade 68B i Hundested. Bygget i 1918 og ombygget i 1941 og renoveret fra A-Z indenfor de sidste par år.

Denne skønne første sal enhed byder på en perfekt kombination af historisk charme og moderne bekvemmeligheder. Med et boligareal på 81 m² tilbyder denne bolig en behagelig atmosfære og rummelig indretning.

Denne indbydende lejlighed byder på en ideel beliggenhed med kig til hav og havnen, og med et flot badeværelse fra 2024 og et lækkert køkken fra 2022 er denne bolig klar til at imødekomme dine behov. Lys og indbydende opholdsstue med udgang til balkon, soveværelse og et ekstra værelse giver dig rigeligt med plads til at skabe din egen oase.
Alt fremstår i lækker og indflytningsklar stand, og med mulighed for hurtig overtagelse, da sælger ikke selv bebor lejligheden, er dette en unik mulighed for at flytte ind med lethed.
Har den kommende ejer lyst til at komme en tur til vandet er området omkring Hundested Roklub et pragtfuldt og super indbydende sted, hvor køber virkelig kan slappe af og mærke de forskellige årstider, her tænkes specielt på de lune sommeraftener, de barske efterårsdage, hvor der virkelig bliver rusket op i havet – JA det at være tæt på vandet er noget helt unikt, som ikke kan beskrives, men som skal opleves.

Er der en hund i familien, er der også flere gode steder at lufte den 4 benede, her tænkes på det rekreative område som i folkemunde kaldes “mellemrummet”. Det er et utroligt dejligt sted, hvor der bl.a. er etableret en lille sø, hvor mange kommer forbi og om vinteren når vandet er frosset til, løber ungerne på skøjter, så er du ung eller gammel, er der altid liv på byens “nye” fællesareal.

Kom og oplev alt, hvad denne dejlige ejerlejlighed har at byde på, og lad den blive din nye oase i hjertet af Hundested….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørregade 68B , 3390 Hundested1.495.000 kr.18.457 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.512 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 81 ㎡Grund: 664 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1918Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-08 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x