Nørrelundvej 5, 7620 Lemvig

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot, rummelig og Indflytningsklar landejendom ved Klosterheden

Drømmer I om at have det hele – og gerne mere end det – så behøver I ikke lede efter et hus. I skal lede efter en ægte landejendom. Den indflytningsklare stand er kun starten på denne pragtfulde ejendom, der ligger i nærheden af Fabjerg og nord for Klosterheden.
Her vil I finde rigelig plads, med en imponerende have, der supplerer de 255 m² bolig på bedste vis. Flot stand” kan betyde mange ting, men her refererer det til en ejendom, der er blevet omhyggeligt moderniseret med fokus på både lysindfald og hyggelige rum. Der er blevet valgt materialer af høj kvalitet, og der er blevet investeret i de mindre glamourøse, men essentielle, aspekter.
Dræn er blevet installeret gentagne gange for at sikre, at regnvandet forbliver på de omkringliggende marker. I 2015 blev der desuden installeret et pillefyr samt digital varmestyring fra Danfoss Living. Den store carport har fået et nyt og solidt ståltag, og en del af de ekstra 50 kvadratmeter er blevet omdannet til et praktisk opbevaringsrum. Boligen er gennemarbejdet med ensartet inventar på tværs af afdelingerne.
De smukke sandfarvede klinker går igen, ligesom de flotte træbordplader og de synlige bjælker. Alle disse elementer møder jer i det rummelige køkken-alrum, og i den tilstødende opholdsstue er loftet blevet ført op til kip med imponerende effekt.
Den modsatte side af boligen byder på et værelsesafsnit, hvor I finder hele fem værelser, samt et badeværelse og et praktisk bryggers. Opbevaringsplads og viktualierum er selvfølgelig også velkomne på en landejendom. Prikken over iet er førstesalen, hvor boligens dejlige master bedroom ligger helt for sig selv – inklusive en walk-in-closet og eget badeværelse. Haven er rummelig, og I kan nyde den fra den hyggelige havepavillon.
Skolen og købmanden i Fabjerg ligger blot en kilometer væk, og med fem kilometer til Lemvig kan I altid vælge at nyde bylivet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørrelundvej 5 , 7620 Lemvig2.095.000 kr.7.788 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.599 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 255 ㎡Grund: 2698 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1900

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x