Nørremarksvej 22, 4560 Vig

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn landbrugsejendom med egen fredskov

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/11 – klik på billede –

Drømmer du om jagt og masser af naturliv på egen matrikel, så er det værd at kaste et blik på Nørremarksvej 22. Med et samlet areal på 7,5 ha hvoraf 5,8 af dem er fredskov, er der rigeligt med plads at boltre sig på. Der er garanti for masser af dyreliv i form af fasaner, fugle og råvildt. Ejendommen er beliggende lidt udenfor den hyggelige by Vig hvor der er alt hvad en moderne familie har brug for. Indkøb, skole, daginstitutioner, togstation, lægehus, svømmehal og sportshal.

Selve ejendommen er løbende blevet opdateret og har mange anvendelsesmuligheder og et uforløst potentiale for en bred vifte af kundegrupper. Med flere udebygninger og gamle stalde er her nemlig plads til alle former for udfoldelse. Det er samtidig en meget rummelig beboelse som fordeler sig på følgende måde: Entré med opgang til første sal som byder på to gode værelser. Fra entréen er der ydermere adgang til det første badeværelse udført i lyse materialer. I husets nordlige fløj er der bryggers vor vasketøjet klares og teknikken til den nyere luft/vand varmepumpe gemmer sig. Derudover to store disponible rum med masser af muligheder. Fra bryggers er der adgang til husets master bedroom hvor der er walk-in og eget rummelige badeværelse. I den anden ende finder I husets flotte køkkenalrum med klinkegulve og et nyere lyst køkken med masser af skabsplads. Fra køkken er der åben forbindelse til spisestue, opholdsstue med loft til kip og et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Ydermere viktualierum og udestue med udgang til den store gårdsplads som danner rammen om udendørslivet. Der er flere overdækninger så sommeren kan nydes efter duggen er faldet og tillige en stor staldbygning med separat værksted og garageport. Sidst men ikke mindst en stor maskinhal som sælger p.t. bruger til carport og opbevaring af materiel.

Kontakt os i dag for nærmere aftale om fremvisning…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørremarksvej 22 , 4560 Vig3.495.000 kr.17.141 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.616 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 410 ㎡Grund: 75848 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1880

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x