Norsvej 8 0-tv, 1916 Frederiksberg C

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Istandsat lejlighed ved søerne med p-plads og skønt udeareal

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/12 – klik på billede –

Perfekt beliggenhed lige ved Sankt Jørgens Sø helt tilbagetrukket fra trafik og byens liv. Få minutters gang til indre by, offentlige transportmidler og ikke mindst indkøbsfaciliteterne på Gl. Kongevej.

Moderne ejendom fra 1979 med fjernvarme, termovinduer, dørtelefon og elevator. Rigtig gode fællesfaciliteter, herunder store grønne fællesarealer, cykelparkering, fællesvaskeri, tørrerum og eget depotrum samt gæstelejlighed/selskabslokale til leje for 200 kr./nat. Der medfølger garageanlæg til ejendommen, hvor lejligheden har egen parkeringsplads. Der er også mulighed for fri gæsteparkering.

Selve lejligheden er gennemrenoveret for få år siden og fremstår fuldstændig indflytningsklar. Stor kombineret spise- og dagligstue med direkte udgang til en skøn terrasse, samt en fælles have. Her er som i resten af lejligheden et dejligt lysindfald gennem de store vinduer. Stort køkken i stilrene materialer alt i hårde hvidevarer. Endvidere rummeligt soveværelse med god skabsplads, samt et stort flisebadeværelse med gulvvarme, separat bruseniche og udluftning. Entréen indeholder plads til sko og overtøj, samt en skjult vaskesøjle.

Lejligheden til singlen eller parret som ikke vil gå på kompromis med beliggenheden og har et ønske om at bo helt ugeneret….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Norsvej 8 0-tv, 1916 Frederiksberg C4.995.000 kr.69.375 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.443 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 72 ㎡Grund: 1007 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1979

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x