Nørvang 7, 7950 Erslev

7950 norvang 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot og velholdt villa i Erslev!

Flot og velholdt villa i Erslev!

Boligen er opført i 1973 og rummer hele 176 m2 fordelt med 100 m2 i stueplan og 76 m2 på 1. sal, så der er god plads til den store familie. Huset fremtræder flot og indflytningsklar, men stadig med mulighed for at sætte sit eget præg. Foruden boligen er der en god muret garage på 67 m2.

Huset har en attraktiv beliggenhed på stille villavej i Erslev by. Her er bl.a. indkøb og daginstitution samt et godt foreningsliv. Nabobyen Ø. Jølby byder på flere skoler, sportsfaciliteter, indkøb og meget andet. Boligen og området danner de helt rigtige rammer for familien, der ønsker, at alle hverdagens fornødenheder er i nærheden uanset om det gælder hverdagens behov eller skøn natur.

Huset indeholder: God éntre med trappe til 1.sal samt indgang til gæstetoilet og stor vinkelstue. Her får du et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, samt god plads til både at have spise- og opholdsstue. Fra stuen kan du tilgå husets store og flotte køkken/alrum med hvidt inventar og god spiseplads.Fra køkken/alrum har du indgang til husets baggang/bryggers hvor der er god skabsplads samt plads til vaskemaskine og tørretumbler, til bryggerset hører et lille depotrum hvor fyret står. Fra bryggerset er der udgang til stor udestue.
1. sal indeholder: Repos/fordelingsgang, 4 gode og store værelser – hvoraf ét er med indbyggede skabe og med udgang til stor svalegang. Derudover har du et stort og lyst badeværelse med muret bruseniche.

Huset er beliggende på en 1200 m2 stor grund, med for- og baghave med flere gode flisebelagte terrasser der giver mulighed for at nyde solen dagen lang. Grunden er udlagt i græs med randbeplantning i form af hæk, samt grusbelagt indkørsel.

Alt i alt en flot og veholdt villa der bestemt er et kig værd!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørvang 7 , 7950 Erslev1.495.000 kr.6.728 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.440 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 176 ㎡Grund: 1200 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-22 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x