Nr Onsildvej 12, 9500 Hobro

9500 nr onsildvej 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Indflytningsklar villa i Nr. Onsild

Velkommen til Nr. Onsildvej 12, hvor denne indflytningsklare bolig venter på at byde dig velkommen. Med en ekstra stor grund på 1.770 kvm er der rigeligt med plads til at skabe dit drømmehjem. Beliggende i Nørre Onsild, kun 5 minutters kørsel fra Hobro syd, er denne bolig perfekt placeret med nem adgang til de større omfartsveje og E45 Onsild afkørslen.

I Hobro syd finder du alt, hvad hjertet begærer – skole, børnehave, indkøbsmuligheder, sportshaller og fritidsaktiviteter, og meget mere.

Du bliver budt velkommen indenfor i en rummelig kombineret entre og bryggers, der giver et praktisk og funktionelt første indtryk. Herfra ledes du ind i køkkenet, som ligger i åben forbindelse med stuen. Denne åbne planløsning skaber en fornemmelse af lys og rummelighed og er perfekt til både hverdagens samvær og underholdning af gæster. Fra stuen kan du nyde en fantastisk udsigt ud over åbne marker, der skaber en følelse af ro og fordybelse.

Stueplanet byder desuden på et værelse, et rummeligt soveværelse og et pænt badeværelse, hvilket giver en ideel indretning for familien. På første sal finder du et stort repos, som også kan anvendes som kontor, multirum eller ekstra stue, samt et lyst værelse med masser af potentiale.

Udvendigt kan du se frem til et praktisk garage med el-port og en sydvest vendt terrasse, hvor du kan nyde solen og omgivelserne. Den store grund er dejlig vedligeholdelsesnem og består primært af græs og hæk, hvilket gør den ideel til leg og afslapning i naturen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nr Onsildvej 12 , 9500 Hobro945.000 kr.6.789 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.246 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 136 ㎡Grund: 1770 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1941

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x