Ny Øvej 2, 3550 Slangerup

3550 ny ovej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Historisk og betagende ejendom perfekt til to familier mm.

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/6 – klik på billede –

Velkommen til Ny Øvej 2 i Slangerup – en historisk og betagende liebhaverejendom, som nu er tilgængelig gennem EDC. Denne enestående ejendom tilbyder en unik mulighed for at blive ejer af en charmerende bolig tæt på naturskønne omgivelser. Med et hav af skønne og hyggelige detaljer samt potentiale for udnyttelse og anvendelse, vil du blive forelsket i denne ejendoms helt særlige atmosfære og historie.
Ejendommen blev oprindeligt opført i 1880 og har gennemgået ombygninger i både 1985 og 2019. Sælgeren har omhyggeligt renoveret og vedligeholdt ejendommen med stor respekt for dens oprindelige byggestil, charme og historiske værdi.
Med et samlet areal på 352 m2, heraf 18 m2 erhvervsareal, byder ejendommen på 334 m2 ren bolig. Muligheden for opdeling til to enheder eksisterer, hvilket gør det muligt at bruge og opdele de to bygningslænger til en flerfamiliesbolig. Du kan også vælge at opdele og udstykke de to længer i to separate ejerlejligheder. Alternativt kan hele vestlængen på 132 m2 anvendes til liberalt erhverv. Tidligere har sælger benyttet vestlængen som en arkitekttegnestue med kontor- og velfærdslokaler.
Indretningen af ejendommen inkluderer en entré, et køkken med spiseplads, et badeværelse med bruseafsnit, to stuer – hvoraf den ene har en brændeovn – et kontor og et bryggers med et jordvarmeanlæg. Fra entréen fører en trappe til første sal, hvor du finder et stort badeværelse, et soveværelse og tre rummelige børneværelser. Kontoret giver dig adgang til den del af ejendommen, som sælger tidligere har anvendt til erhverv. Denne del inkluderer et stort alrum i forskudt plan, et badeværelse, et tekøkken samt en trappe til første sal, hvor to gode værelser er beliggende.
Uanset hvor du befinder dig i ejendommen – både indendørs og udendørs – vil du opdage de mange hyggelige og karakteristiske detaljer, som er med til at definere denne smukke ejendom.
Ejendommen er placeret på en 1.472 m2 stor grund, hvor du udover selve boligen finder et rummeligt udhus og redskabsrum, en stor carport samt en elegant havepavillon, hvorfra du kan betragte den charmerende atmosfære og den velplejede have. Haven er anlagt med nøje udvalgt beplantning, et havebassin, en velholdt græsplæne og flere hyggelige hjørner, hvor du kan nyde livet og solen.
Absolut en ejendom der skal opleves, så ring i dag for personlig fremvisning eller tilmeld dig et af vores åbne huse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ny Øvej 2 , 3550 Slangerup10.000.000 kr.33.727 kr/㎡Ejer Udgifter: 8.190 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 334 ㎡Grund: 1472 ㎡Antal værelser: 11Opført i: 1880Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-06 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x