Nygårdsvænget 18, 8370 Hadsten

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Virkelig dejlig 1-plansvilla!

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

Nygårdsvænget 18 er en moderne bolig beliggende i Hadsten i et godt villakvarter. Boligen er opført i år 2011 og er 183 kvm, den tilbyder en behagelig og moderne atmosfære.

Når du træder ind i boligen, bydes du velkommen af en indbydende indgang, der leder dig ind i det åbne opholdsområde. Boligen har en stilfuld og rummelig stue, der giver masser af plads til afslapning og underholdning. Store vinduer lader naturligt lys strømme ind, og skaber en lys og indbydende atmosfære i rummet.

Køkken / alrummet er super dejligt med masser af lysindfald og udgang til terrasser på på begge sider af huset. Jeg er sikker på, at dette vil blive hele familiens samlingssted, det være sig når der skal laves mad, laves lektier eller bare hænges ud med familie og venner. Der er åben forbindelse fra køkken / alrummet til den hyggelige stue.

Boligen har i alt 3 soveværelser, der alle er rummelige og komfortable. Derudover er der to badeværelser, der er veludstyrede med moderne bekvemmeligheder. Dertil får du også et fint kontor samt selvfølgelig entré og rummeligt bryggers med god plads til tasker, flyverdragter og vasketøj.

Som en integreret del af bygningen får du også en rigtig rummelig dobbelt garage, hvorfra der er direkte adgang til bryggerset, således at du kan få indkøb og børn tørskoet ind, selv på en regnvejrsdag.

Udenfor boligen finder du en velplejet have, hvor du kan nyde udendørsaktiviteter eller slappe af på solrige dage. Der er også dejlige terrasser, der er perfekt til udendørs spisning eller afslapning med familie og venner.

Alt i alt er Nygårdsvænget 18 en moderne og rummelig bolig, der helt sikkert vil passe de fleste familier….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nygårdsvænget 18 , 8370 Hadsten4.495.000 kr.21.757 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.356 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 183 ㎡Grund: 1028 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2011

Nygårdsvænget 18, 8370 Hadsten

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig etplansvilla fra 2011 i Hadsten

De flotte og komplette løsninger på Nygårdsvænget 18 i Hadsten akkompagneres af en ideel planløsning, gulvvarme overalt, en hyggelig have og en dejlig beliggenhed.Her venter et åbent opholdsmiljø, tre værelser, to badeværelser, et bryggers og en dobbeltgarage. Huset opvarmes af fjernvarme og er udstyret med solceller på taget. Akustikloftet er ført til kip i det imponerende opholdsmiljø, hvor et tidløst Invita-køkken med rigelig arbejdsplads er opført i åben forbindelse med alrummet og den hygge…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nygårdsvænget 18 , 8370 Hadsten4.985.000 kr.24.129 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.072 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 183 ㎡Grund: 1028 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2011Sidste tilstandrapport er fra: 04.03.2022 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x