Nymarksvej 8, 4780 Stege

4780 nymarksvej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Idyllisk og hyggelig ejendom med parklignende have i Stege

Tæt på indkøb, Stege centrum, Møn Skole og mere til kan I nu blive de nye ejere af denne ældre og velholdte ejendom, der fordeler sig over halvandet plan, hvor I kan bo i stueplan og have gæsteafdeling på førstesalen. Tilsammen får I to værelser, et køkken-alrum, en stue, en udestue og et badeværelse.Udenfor venter en fantastisk, idyllisk have. Velkommen til.  Køkkenet fremstår pænt med hvide fronter og lækker bordplade, her er masser af plads, så I kan være flere om madlavningen. Her er også ru…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nymarksvej 8 , 4780 Stege1.050.000 kr.10.714 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.435 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 92 ㎡Grund: 1192 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1875Sidste tilstandrapport er fra: 2022-10-24 check den her

Nymarksvej 8, 4780 Stege

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Villa med eventyrhave og fint vandkig fra 1. sal

Villa med charme og sjæl beliggende i udkanten af Stege By. Vi er i rolige omgivelser, tæt på skole, daginstitutioner og fritidsfaciliteter. Ulvshale Strand er en god cykeltur væk, og Stege By med en masse fantastiske forretninger, caféer mv. er kun en gåtur derfra.

Ejendommen er indrettet med entré med klinker og gulvvarme, med fordeling til et skønt, stort badeværelse med brus, spa og gulvvarme. Hyggeligt, lyst køkken med god plads og spisekrog. Godt indrettet stue, hvor der både er plads til sofakrog og spisestue/kontor. Herfra er der trappe til 1. sal og udgang til den skønne udestue. I den anden ende af stue er der et stort soveværelse. Der er synlige bjælker i alle rum, på nær i badeværelset, og huset oser af ”bondehus”, selv om det ligger centralt i Stege.

På 1. sal er der endnu en stor stue, som i dag er indrettet som et kreativt værksted samt endnu et stort værelse, hvorfra der er vandkig. På 1. sal er loftshøjden ca. 180 cm – under bjælkerne kun ca. 170 cm. Her er det oplagt at lave loft til kip.

Ejendommen bliver opvarmet med fjernvarme, som er billig i Stege.

Haven er et kapitel for sig – hvilket kan være svært at se, når man ser huset ude fra Nymarksvej. Det er simpelthen en eventyrhave. Her er en masse hyggelige kroge, en lille havedam, et skønt drivhus, bålplads, skøn pergola og et italiensk inspireret udhus. Her er et væld af planter og træer, frugter, bær og krydderurter. Her er bl.a. figner, æbler, pære, blommer og mandler. Hele sommeren igennem er der noget, der blomstrer, og i forårsmånederne vælter det frem med løgplanter, der varsler forårets kommen.

På ejendommen er der også en stor, skøn fliseterrasse ud mod vejen, som er godt lukket af. Ja, faktisk er det en lille oase. Her er et lille cykelskur og et godt udhus, hvor der tidligere har været en sauna, som vil kunne reetableres, hvis det måtte være et ønske. Stor indkørsel med perlesten og god plads til trailer og planteplads.

Sælger af ejendommen går og venter på sin nye drømmebolig, så hun ønsker derfor en lang overtagelse. Gerne d. 1. juli 2023, men selvfølgelig er dette til forhandling.

Så går du med drømmen om et hyggeligt hus, centralt i Stege med en absolut vidunderlig have?
Så kontakt os for en fremvisning.

Nøgleord: central beliggenhed, charme og sjæl, fantastisk have, hyggelige kroge, billig opvarmning, pænt bad og lyst køkken….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nymarksvej 8 , 4780 Stege1.275.000 kr.13.010 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.073 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: CStørrelse: 92 ㎡Grund: 1192 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1875