Nyskovvej 6, 6580 Vamdrup

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Naturskønt beliggende og med plads til 2 familier

Lystejendommen “Birkelund”, er en præsentabel ejendom med plads til 2 familier, beliggende naturskønt og fredeligt med kort afstand til Kolding. Til lystejendommen er der et samlet jordareal på 23,1 ha, hvoraf de 20,5 ha. er agerjord og ligger i 2 regulære marker tæt ved bygningerne og er udlejet på 1-årige aftaler. Lystejendommen er ideel for 2 familier eller 2 generationer, der ønsker at bo sammen eller for familien, som skal bruge plads, idet der udover stuehuset, er en selvstændig lejlighed på 90 m2 med tilstødende garage til 2 biler i den tidligere staldbygning. Alternativt kan udlejning som “B&B” eller via AirBnB være en mulighed – eller måske skal lejligheden blot være til teenagebørnene.
Stuehuset fremstår delvis moderniseret / renoveret i en pæn og stilfuld stand, med bl.a. plankegulv i stue og spisestue og et gedigent landkøkken. Lejligheden blev indrettet i 2007 efter datidens krav og i den forbindelse blev hvælvingsloftet bevaret, således lejligheden fremstår “rustik”. Såvel lejligheden samt stuehuset opvarmes ved jordvarmeanlæg fra 2013 og i stuehuset kan brændeovnen bidrage med den rigtige hygge, når det bliver vinter. I udbygningerne er der rig mulighed for at lave hestebokse eller bruge bygningerne til opbevaring m.m. for den erhvervsdrivende. Fritliggende maskinhus med plads til mindre maskinpark eller bruge bygningen som stort værksted for bilentusiasten. Fra terrassen i gårdspladsen er er udsigt til den anlagte sø bag ved driftsbygningerne og aftensolen nydes bedst fra den vest vendte terrasse ved lejligheden eller i et hjørne af den store have.
“Birkelund” er ubestridt en lystejendom med mange muligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nyskovvej 6 , 6580 Vamdrup5.595.000 kr.16.009 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.200 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 298 ㎡Grund: 231593 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1915

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x