Nyvej 4, 8960 Randers SØ

8960 nyvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

204m3 velholdt villa beliggende i Langkastrup

204m3 utrolig velholdt villa beliggende i landsbyen Langkastrup ca. 10 km øst for Randers. Villaen er opført i hesteskoform og er beliggende for enden af blind vej i et lukket villakvarter. Bygningernes udformning betyder, at der findes mange ugenerte terrasser og solkroge, uanset hvordan solen står. Villaen indeholder: Stor opholdsstue med trægulve og brændeovn og udgang til ugenert sydvendt solterrasse. Dejligt soveværelse med direkte adgang til badeværelse og walk-in. Fordelingsgang som leder os forbi gæstetoilet og hen i køkkenet.
Køkkenet er forsynet med alt i hårde hvidevarer, kogeø og sorte klinkegulve og spiseplads. Køkkenet er det centrale opholdssted i huset, og hvor meget af livet foregår. Går man mod syd fra køkkenet, kommer man ind i en selvstændig afdeling, som består af et stort værelse/stue i vinkel, samt et mindre værelse og eget badeværelse. (en afdeling som er velegnet til selvstændig beboelse, hvis man er 2 generationer) Går man mod nord, kommer man gennem bryggers med vaskesøjle og ud til overdækket terrasse og udestue med brændeovn. Udelivet foregår her omme i den ugenerte solgård hvor der også er indrettet udekøkken med grill. Solgården er afgrænset af garage/redskabsrum på 45m2,så man også her er helt ugenert. Solgården og muligheden for udeliv kan næsten ikke beskrives, men bør ses. En villa som er meget velegnet til flere generationer eller til 2 familier. Her får man virkelig meget for pengene. Hvem kommer først.

Bestil en uforpligtende fremvisning hos din lokale EDC Mæglergruppen i Assentoft, Det Runde Hus, på 86 49 44 44….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nyvej 4 , 8960 Randers SØ1.400.000 kr.6.991 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.978 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 189 ㎡Grund: 1031 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1976Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-11 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x