Nyvej 7, 4760 Vordingborg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Smuk ejendom på Ore med malerisk udsigt over vandet.

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/7 – klik på billede –

Her er tale om et unikum og en herlig symfoni af luksus og gennemførte detaljer, som får selv de mest kræsne tænder til at løbe i vand. I 2008 startede det gamle og kedelige hus sin store transformation og fremstår i dag yderst smagfuldt indrettet i materialer og detaljer.

Bemærk huset opvarmes via billig fjernvarme der fortrinsvis anvender halm og flis. Billigt strømforbrug pga. solceller sørger for billig strøm, inkl. ordning med udbetaling til ejer for overskudsproduktion på ca. kr. 3.600 pr. år. Endvidere er der BWT-anlæg. Hele huset er med gulvvarme samt centralstøvsuger.

Genial grund som blot kræver kost og plæneklipper til vedligeholdelsen. Resten af livet kan nydes på terrasserne hvor den skønneste udsigt kan nydes og aldrig bliver kedelig. Herligheden er beliggende blot få 100 meter fra stranden og den skønne danske natur omkring. Tæt på indkøb, offentlig transport, folkeskole, Rudolf Steiner skole samt gymnasie/handelsskole. Ja, beliggenheden kan man heller ikke sætte en finger på!
Boligen er på imponerende 271 m² fordelt på 2 plan.
I stueplan er der flot og indbydende køkken/alrum, med direkte udgang til overdækket terrasse. De store vinduer mod syd/vest giver et fantastisk lys, mens de åbne vidder nærmest kravler helt ind på spisebordet. Flere store og indbydende værelser. 2 lækre badeværelser med brus.
Stort anvendeligt bryggers – Her sidder desuden installationer m.v.
Alle hvidevarer i huset er Siemens og er udstyret med Home Connect. På 1. salen er en meget stor stue med forberedt for en stor altan mod syd/vest og med udsigt over vandet.
Enhver mands drøm: En hel bygning på 25 kvm der lige nu er indrettet med garage/værksted. I denne bygning er der udslagsvask og gulvvarme. Bygningen er fantastisk til al slags hobby og det er kun fantasien der afgør, hvad du kan bruge denne bygning til. Desuden gode parkeringsmuligheder. Ydermere store haveskure til alt haveudstyret. Drivhus opsat i 2021.
En terrasse og altanen er ikke færdiggjort, idet køber selv beslutter sig for materialer m.v.

Der er så meget at fortælle om denne ejendom, at en fremvisning er nødvendig. Afsæt blot et par timer. EDC Vordingborg fremviser med glæde alle ugens dage bare ring 5598 5620 eller tryk ”bestil fremvisning”…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nyvej 7, 4760 Vordingborg4.495.000 kr.17.288 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.561 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 271 ㎡Grund: 1068 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1950

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x