Odderupvej 15, 6880 Tarm

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Naturskøn ejendom

Velkommen til denne charmerende ejendom beliggende i en naturskøn oase med uendelige muligheder. Den velholdte bolig er omgivet af en 6,9 hektar stor grund, der byder på en skøn udsigt over den omkringliggende natur. Du kan lade dine jægerinstinkter udfolde sig på egne marker eller dyrke din passion for dyrehold med heste eller får. For blot at fordybe dig i naturens charme er denne ejendom også en sand perle. Med to søer, smukke vandløb og en egen skov er der meget at udforske.

Ejendommen præsenterer sig med en pæn og velplejet beboelse, på 173 m² Et køkken/alrum i åben forbindelse med stuen danner hjertet af hjemmet. Til den skønne terrasse og have er der udgang fra stuen. Forenden af haven slynger bækken sig – mere idyllisk bliver det næsten ikke.
Stueplanen byder desuden på et velindrettet badeværelse, et funktionelt kontor, en rummelig entré med adgang til førstesalen samt et praktisk bryggers med forbindelse til den opvarmede gildesal. Gildesalen fører naturligt videre til garagen, hvilket giver bekvem adgang til hjemmet, selv med indkøbsvarer. På førstesalen finder man fire gode værelser og et toilet.

Udbygningerne åbner op for et væld af muligheder. For dyreelskere er der ideelle faciliteter til mindre dyrehold, herunder heste. Værksted med fin loftshøjde. Alle udbygninger er med støbte gulve samt store porte som kan betjenes med en app på telefonen eller en fjernbetjening.

Opvarmningen er nem og sker via jordvarme og et 6 kwh solcelleanlæg. Når vinteren rigtig melder sig, er der også mulighed for at få ekstra varme fra brændeovnen, som er placeret i stuen. Ejendommen er koblet på byvand, ligesom nedsivningsanlægget er lever op til gældende krav.

Vi glæder os til at fremvise denne skønne ejendom….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Odderupvej 15 , 6880 Tarm198.000 kr.1.883 kr/㎡Ejer Udgifter: 896 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 173 ㎡Grund: 69698 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1895Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-29 check den her

Odderupvej 15, 6880 Tarm

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Med 4 kilometer til Ådum by og 5 km. til Ølgod by ligger denne velholdte landejendom. Omkring ejendommen er der skøn natur og det tilhørende jordareal på godt 6,9 ha. er udnyttet med stor græsmark, mark med juletræer, lille fredsskov samt eng og have hvor der snor sig en lille bæk igennem. Her ses jævnligt rådyr og andet vildt og generelt et godt jordstykke til den jagt interesserede. I Ådum findes bl.a. et aktivt lokalsamfund med skole, børnehave, vuggestue, købmand og idrætshal. Se mere om Ådum på www.aadum.com – Tæt på ejendommen går der skolebus til Ådum og Tarm.EJENDOMMEN: Der er tale om en velholdt og rummelig landejendom med et boligareal på 173 m². I forbindelse med stuehuset er der adgang til stor og rigtig god gildesal med klinkegulv og gulvvarme. Et rum på ca. 180 m² med rigtig mange anvendelses muligheder. Herudover er der udhus med garage og værksted. Maskinhus med fast bund samt 3 stk Veranda stalde på hver 30 m² som kan anvendes til heste eller andet dyrehold. Ejendommen opvarmes med jordvarme og der er et 6 kw. solcelleanlæg. Herudover solvarme paneler til opvarmning af vand samt en brændeovn.VELKOMMEN INDENFOR: Rummelig entre med klinkegulv og trappe til 1. sal. Bryggers med klinkegulv, skabsplads, vask i bord samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Pænt badeværelse fra 2005 med lyse klinker, bruseniche og gulvvarme. Køkken/alrum med malet inventar fra HTH. I åbent forbindelse med alrummet er der stue samt hyggelig nedsænket opholdsstue med brændeovn. Lille værelse / kontor.1. sal indeholder repos. Toilet. Soveværelse samt 3 gode værelser.En velholdt landejendom med god plads og et godt jordtillæggende med mange muligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Odderupvej 15 , 6880 Tarm1.595.000 kr.9.580 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.314 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 173 ㎡Grund: 69698 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1895