Oddesundvej 231, 7760 Hurup Thy

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot og gedigen villa

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/6 – klik på billede –

Flot og gedigen villa fra 2004 opført i gode materialer (Rosé teglsten, sort IBF tagsten og mahogni vinduer) Garage med elport samt isoleret hobbyrum. Derudover ekstra udhus til haveredskaber m.v. (ej reg. på BBR)

Huset opvarmes med oliefyr samt luft til luft varmepumpe. Lav udgift hertil (sælger bruger ca. 1200 l olie årligt)

Huset er beliggende 1 km udenfor Ydby hvor der bl.a. er BMX-bane, friskole og børnehave samt skytte- og fritidscenter. Desuden tæt til Dover Skov med gode løbe & cykelruter. Ca. 4 km til Hurup med 4 dagligvarer butikker og gågade m.v.

Her er en stor entré/fordelergang. Indgang til pænt badeværelse med Aubo elementer i ask. Fra garagen er der indgang til depotrum og baggang, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er ligeledes i Aubo elementer i ask. Her er der muret en halvmur mod spiseafdeling. Fra køkken alrum er der udgang til sydvendt terrasse. Rummelig stue med karnap hvorfra der er flot udsigt over åbne marker. Har man brug for et ekstra værelse, kan man inddrage et stykke af stuen. (stuen er idag 50 m2) Stort soveværelse med skabsvæg samt børneværelse.

Der er gulvvarme i hele huset, undtagen i værelser. Gulvtæppe i stue og værelser. Øvrige steder er der klinkegulv, ligesom der er rustik lofter hele huset.

Her får man virkelig meget hus for pengene!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Oddesundvej 231 , 7760 Hurup Thy995.000 kr.6.008 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.559 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 148 ㎡Grund: 1224 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2004

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x