Odensevej 34, 5853 Ørbæk

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Rummelig villa, som er oplagt til børnefamilien

Denne villa på Odensvej 34 i Ørbæk er en drømmebolig for alle, der ønsker at bo tæt på naturen og samtidig have alle moderne faciliteter. Huset er beliggende med en fantastisk udsigt over det smukke landskab.

Boligen er velindrettet og rummelig med tre lyse og moderne soveværelser og to badeværelser som fremstår i flot stand med brus. Køkkenet er lyst og veludstyret, og det åbner op til en stor og hyggelig stue, hvor der er god plads til alrum samt opholdsstue. der er store vinduer, der lader masser af naturligt lys strømme ind.

Huset fremstår i flot stand, således at ejendommen er indflytningsklar.

Udenfor finder du en skøn have med en stor terrasse, hvor du kan nyde de smukke omgivelser og det gode vejr. Til ejendommen er der ligeledes stort og rummeligt værksted, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for hvorledes pladsen kan udnyttes til netop dine behovs.

Beliggenheden er perfekt for naturelskere og friluftsentusiaster. Huset ligger tæt på skov og naturområder, der indbyder til gåture og cykelture i det fri. Samtidig er der få minutters kørsel til Ørbæk, hvor der både er skole, institution og gode indkøbsmuligheder. I ørbæk er der ligeledes gode sportsfaciliteter og cykelstien til Ørbæk går lige forbi ejendmomen

Alt i alt er dette en fantastisk bolig, der vil give dig og din familie en helt særlig boligoplevelse.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Odensevej 34 , 5853 Ørbæk1.050.000 kr.5.012 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.815 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 199 ㎡Grund: 1105 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1910Sidste tilstandrapport er fra: 2022-04-28 check den her

Odensevej 34, 5853 Ørbæk

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Veldisponeret villa samt 50 m2 værksted

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/8 – klik på billede –

Lige i udkanten af Ørbæk finder man denne mulighedsrige ejendom, hvor 5 værelser og et værksted på 50 m2 blot er nogle af de mange kvaliteter huset besidder.

Udover et klassisk og charmerende ydre, består huset samtidig af en yderst veldisponeret planløsning og hvor størrelsen på de enkelte rum harmonerer med de mange boligkvadratmeter. Huset består i stueplan af hyggeligt, lyst og velindrettet køkken/alrum og i åben forbindelse til stuen. Derudover er der 2 værelser, hvoraf det ene nemt kan tillægges stuen, såfremt stuen ønskes større. Derudover er der et funktionelt og rummeligt bryggers med direkte adgang til det store værksted. Endvidere er der et stort og nyere badeværelse med bruseniche.

Førstesalen består af et toilet, tre værelser samt en stor repos, med plads til eks. Gaming, Kreaplads eller det enkelte og nødvendige kontor.

Udover 199 veldisponerede boligkvadratmeter, kan huset også tilbyde et yderst anvendeligt værksted på 50 m2. Her kan indrettes det kreative hobbyrum, det ultimative værksted eller opbevaring til motorcyklen. Anvendelsesmulighederne her er talrige.

Boligen er beliggende en rask gåtur eller cykeltur via sikker cykelsti væk fra Ørbæk, hvor alle nødvendige faciliteter, såsom 4kløverskolen (0-9 klasse) indkøbsmuligheder, sport mv. kan tilbydes. Nyborg er blot 15 min væk og her kan yderligere handel, toget eller motorvejsnettet tilbydes.

Alt i alt en rummelig villa, til den pladskrævende familie….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Odensevej 34, 5853 Ørbæk1.275.000 kr.6.086 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.779 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 199 ㎡Grund: 1105 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1910