Odinsvej 20, 6100 Haderslev

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stilfuld villa med skøn havestue

Villaen på Odinsvej er en imponerende og moderniseret villa, beliggende i en eftertragtet del af byen.
I nærområdet har i skole, daginstitutioner, og Haderslev bymidte hvor I kan nyde gågaden og de hyggelige caféer. Søger i grønne områder, er der små ti minutters kørsel til Dyrehaven.

Denne bolig er præget af et elegant og stilfuldt design, med stemningsfyldte opholdsrum.
I bydes indenfor i en rummelig og lys entré. Flot og moderne køkken, med god plads til madlavning. I forlængelse af køkkenet er der en stor opholdsstue, med plads til spisebord og tv-afdeling. Et par trin ned er den særlige perle i denne bolig – havestuen giver mulighed for at nyde det udendørs miljø året rundt, og er det ideelle sted at slappe af, læse en bog eller bruge til hyggelige selskaber.
Pænt badeværelse med brus.
Første salen byder på tre store værelser og et stort badeværelse.
I kælderen finder du tre disponible rum, med god plads til opbevaring eller til at indrette et hobbyrum. Her er der også plads til vaskesøjle.

Træder I udenfor finder i en stor flisebelagt terrasse – her er der rig mulighed for hyggelige selskaber i sommermånederne. Skøn stor have, hvor de grønne fingre kan få frit spil.

Villaen er et ideelt hjem for familier eller par, der værdsætter en komfortabel og indbydende atmosfære. Denne villa har alt, hvad man kan ønske sig for at skabe et behageligt og stilfuldt hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Odinsvej 20 , 6100 Haderslev2.800.000 kr.18.271 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.364 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 118 ㎡Grund: 917 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1949

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x