Øgaardshøjen 11, 8800 Viborg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa på højene med udsigt

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/11 – klik på billede –

Denne store gulstensvilla med glaseret tegltag finder du med en super god beliggenhed på Højene i Viborg. Beliggenheden her gør, at du især fra 1. sal har en fantastisk uspoleret udsigt til søerne og bl.a. Domkirken, rådhuset m.v. Du kan således en skøn sommeraften sidde på den rummelige altan, som du har adgang til fra stuen på 1. sal og se solen gå ned over Viborgs tage på modsatte side af Nørresø. Udsigen er sikret ved tinglyst servitut på villaen foran.

Villaen er opført i absolutte kvalitetsmaterialer i 1967 og med en tilbygning fra 1985. Du får således hele 285 boligkvadratmeter fordelt på 2 plan. Du bydes velkommen indenfor til entré, der åbner sig op til fordelingsgangen. Herfra får du adgang til oprindeligt badeværelse med adgang til funktionel sauna. Desuden er der 2 rummelige værelser, begge med indbyggede skabe og med terrassedør mod pool området. Der er et 3. værelse, som er blevet dobbelt størrelse med tilbygningen i 1985 og med stor skabsvæg og udgang til pool området. Derudover er der i stueplan en hyggelig pejsestue, lyst rummeligt køkken der er i åben forbindelse med alrumsdelen, totalt renoveret bryggers som opvarmes af luft-til-luft varmepumpe og som har udgang til baghaven.
Fra fordelingsgangen er der en god trappe til boligens 1. sal. Her kommer du straks op i den store stue med udgang til altan og den førnævnte udsigt fanger dig straks. Her er der pejseindsats og gemt i et skab får du også en bar. Videre fra stuedelen til mindre fordelingsgang med 2 skabe og adgang til flot badeværelse med både stor bruseafdeling samt spa. Sidst men ikke mindst har du soveværelse med adgang til walk-in-closet og udgang til østvendt terrasse.

Helt unikt byder villaen på en udendørs 40 m2 stor pool, som kan opvarmes og er omkranset af flot terrasse i afrikansk træ. Dele af terrassen er delvist overdækket. Desuden dobbelt carport med redskabsrum og hyggelig atriumgård….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Øgaardshøjen 11 , 8800 Viborg5.200.000 kr.18.705 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.188 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 285 ㎡Grund: 1225 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1969

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x