Ølandvej 42, 9460 Brovst

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

333 KVM. TOTALT MODERNISERET BOLIG MED JORDVARME OG SOLCELLER – ENERGIMÆRKE A

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

DEJLIGT VÆRKSTED/HOBBYRUM PÅ 90 KVM. MED GULVVARME, ELPORT OG LOFT TIL KIP

Ølandvej 42 er en fantastisk landejendom med en bolig med hele 333 kvm. og med en dejlig beliggenhed med kort afstand til Brovst, hvor du finder skole, børnehaver og en bred vifte af fritidsaktiviteter og alt hvad du har behov for af indkøbsmuligheder i form af flere dagligvarebutikker og mange specialforretninger. Grunden er på 4.749 kvm. og ligger med en fantastisk udsigt udover de åbne marker og med kig til Limfjorden og Øland-Skoven. Boligen er renoveret og moderniseret i perioden 2014 til 2019 og fremtræder i en særdeles flot og meget velholdt stand – lige klar til indflytning. Facaden er netpudset og der er isat nye 3-lags termovinduer. Alle installationer er udskiftet, der er nye kloakker og der er gulvvarme overalt!

Boligen er udstyret med jordvarme og et nyt imponerende 12 kW solcelleanlæg, hvilket gør den både energieffektiv og miljøvenlig. Derudover er der centralstøvsuger, alarmanlæg samt fiberforbindelse fra NORLYS. En integreret garage/hobbyrum på 90 m2 med gulvvarme og elport, loft til kip og med plads til 2 biler og masser af opbevaringsmulighed. Derudover findes en lade på 95 kvm. med ny elport og god plads til opbevaring. Boligen strækker sig over hele 333 kvadratmeter i 2 plan og er særdeles velegnet til familie med pladsbehov.

Boligen er indrettet med entré med klinkegulv, stort bryggers med klinkegulv og udgang til lade og terrasse, stort kombineret køkken/alrum i forbindelse med hyggelig stue med indmuret pejseindsats. Mellemgang med klinkegulv og flot trappe til 1. sal, stort og lækkert badeværelse med bruseniche og badekar, depotrum, soveværelse med trægulv og walk-in samt stort værelse/kontor. På 1. sal er der lofter til kip og der er indrettet stor stue med trægulv og 2 Fakro-tagaltaner med fantastisk udsigt udover marker og mod Limfjorden, 3 gode børneværelser, depotrum samt dejligt badeværelse med bruseniche.

Ølandvej 42 er således en helt moderne og meget rummelig ejendom, der giver dig mulighed for at nyde komforten og bekvemmeligheden i denne skønne bolig – der samtidig er energi rigtig og med lave forbrugsudgifter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ølandvej 42 , 9460 Brovst2.145.000 kr.5.439 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.311 kr/mdrLandejendomEnergimærke: A2010Størrelse: 333 ㎡Grund: 4749 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1960

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x