Ørby Hovedgade 46, 8305 Samsø

 

Beskrivelse

Hyggeligt landsbyhus, der er total istandsat af nuværende ejer og har imponerende energimærke A2010

Hyggeligt landsbyhus, der er total istandsat af nuværende ejer og har imponerende energimærke A2010.
Huset er placeret i Ørby med cykelafstand til attraktioner såsom Vesborg Fyr, Brattingsborg skov, stranden mod øst og gode fiskemuligheder tæt på. Der er ca. 5 km til øens hovedby Tranebjerg, hvor der er skole, bibliotek, gode indkøbs- og café muligheder. Der er ligeledes ca. 5 km til Ballen lystbådehavn, hvor der er gode spisesteder, hyggelige cafeer, samt butikker med tøj og kunst. Huset er indflytningsklart og fra entreen træder du ind i husets samlingspunkt, alrummet der består af stue, spisestue samt nymalet køkken med god skabsplads. Derudover er der i stueetagen, stort badeværelse med klinkebelagt gulv og flisebeklædt bruseniche, et bryggers med vaskemaskine og skabsplads, samt et fyr- og værkstedsrum, alle med klinker. Huset opvarmes med varmepumpe, luft til vand, og der er gulvvarme overalt i stueplan, på nær fyr- og værkstedsrum. Stuen har flotte lyse, brede og massive gulvplanker. Huset er sikret mod Radon. Fra stuen kommer man via en vinkeltrappe til 1. salen med trælofter, og ligeledes med massive lyse gulvplanker, der består af hele tre store værelser som opvarmes med radiatorer, en fin lys gang og et toilet med el-gulvvarme. 1. salen har udover sprossevinduer også tagvinduer i alle værelser, hvilket giver et godt lysindfald. Fra stuen er der udgang til lukket gårdhave mod nordvest der er belagt med herregårdssten, som sammen med husets flotte kampestensvæg, skaber det helt rigtige stemning af landsbyidyl.
Det eneste der er tilbage fra det oprindelige hus, er de udvendige mure. Udover at have skiftet alt indvendigt, så er der også udført afvandingskanaler/riste for overfladevand for sikring ved kraftige regnskyl, og udført total separatkloakering, ført frem og tilslutter brønd i offentlig vej. Haven er udstyret med et stilfuldt støjhegn mod naboen. Derudover er haven anlagt i to niveauer, med en flot kampestensvæg og granittrappe til græsareal med plads til leg og udfoldelse. Imod vest er der et stort skur med plads til opbevaring. Huset kan frit anvendes til helårs- eller fritidsbrug. Derudover er der et væld af muligheder på Samsø, med bl.a. velrenommeret 18-hullers golfbane ud til Samsø Bælt, verdens største labyrint, afvekslende natur og mange forskellige kulturelle oplevelser i løbet af året. Fra havnen i Sælvig går der bilfærge til Jylland og direkte passagerfærge til Aarhus C, og fra Ballen Færgehavn går der direkte færge til Sjællands Odde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ørby Hovedgade 46 , 8305 Samsø1.575.000 kr.11.754 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.142 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: A2010Størrelse: 136 ㎡Grund: 311 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1877Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-08 check den her

Ørby Hovedgade 46, 8305 Samsø

 

Beskrivelse

ØRBY

Villaen er udvendigt restaureret med respekt for det oprindelige, sprossevinduer over alt, og på 1. salen fredningsvinduer mod syd. Villaen er indvendigt totalt om- og nybygget fra A til Z, så alt er nyt.
Indgang via en dejlig entré til en lys stue, som er etableret i vinkel i åben forbindelse med køkken med masser af skabsplads, og alt i hårde hvidevarer.
Fra stuen er der adgang til en dejlig lukket terrasse/gårdhave og til haven.
Fra stuen er der via trappe adgang til 1. sal med fordelingsga…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ørby Hovedgade 46 , 8305 Samsø1.695.000 kr.13.792 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.196 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: A2010Størrelse: 124 ㎡Grund: 311 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1877Sidste tilstandrapport er fra: 24.06.2009 check den her