Ørnevej 10, 6500 Vojens

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Her får du nogle skønne rammer til familien.

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/5 – klik på billede –

I et særdeles børnevenligt og attraktivt kvarter finder du her denne yderst indbydende villa. Her får du særdeles flotte lyse og indflytningsklare rammer – både inde og ude, der passer perfekt til børnefamilien. Du får en tæt beliggenhed på et naturskønt område ved Fuglesøen, og kort afstand til indkøb og Vojens Hallerne.

Her får du en funktionel planløsning på 153 m² fordelt på et plan med gulvvarme i alle rum. Du bydes velkommen i entréen, hvor der i forbindelse hermed er et badeværelse med flot inventar. Videre er køkkenet med hvidt inventar og i direkte åben forbindelse er opholdsstuen, hvilket giver en god rumeffekt og mulighed for at være sammen som familie. Derudover er der herfra udgang til haven. Bevæger du dig videre, er her en rummelig spisestue med loft til kip og vinduesparti hele vejen rundt, som lader masser af naturligt lys strømme ind. Herfra er der udgang til en dejlig terrasse. Endvidere er her tre værelser og et soveværelse, der alle er af god størrelse. Fra køkkenet har du adgang til bryggerset, hvor der er plads til familiens overtøj og vaskemiljø.

Haven er nem at holde, da den primært er anlagt i græs. Foruden terrassen der indbyder til grillhygge, er her også en overdækket terrasse. Dermed kan du få fuld udnyttelse af sommeren.

Der er god plads til familiens biler i indkørslen og garagen på 30 m².

Vojens er en by med et godt lokalsamfund der sammen kan skabe aktiviteter og arrangementer. Byen har sin egen togstation samt gode busforbindelser. Derudover er der gode indkøbsfaciliteter i begge ender af byen – Rådhuscentret byder også på diverse shopping muligheder. Endvidere har byen sine egne skoler samt pasningsmuligheder for de mindste. I fritiden er der flere forskellige aktivitetsmuligheder – byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ørnevej 10 , 6500 Vojens1.645.000 kr.10.249 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.839 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 153 ㎡Grund: 780 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1968

Der er ingen anmendelse på “Ørnevej 10

[rotador grupo=1]