Ørslevvej 141, 4760 Vordingborg

 

Beskrivelse

Heste ejendom med de bedste faciliter i udkanten af Ørslev By.

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/10 – klik på billede –

Denne flotte og moderne landejendom har det hele: Knap 5 hektar jord beliggende rundt omkring sig. 190 m2 stor og indbydende beboelse i 1 plan med gode muligheder for at udnytte 1.salen til endnu mere beboelse. Velholdte udbygninger på i alt 1.600m² indrettet til super gode hestefaciliteter med bokse, løsdrift, mindre ridehus og der har sågar tidligere været drevet hestepension på ejendommen. Hertil kommer store indhegnede folde samt ridebane. Det er bare “plug-and-play” for heste-folket.
Boligen er på hele 190m² og indeholder: Husets hjerte og centrale rum er det store åbne køkken/alrum i hvide elementer med tilhørende spisestue med masser af lys fra de store vinduer mod både gårdspladsen og haven. Hyggelig stue med udgang til sydvendt terrasse med udsigt over haven og hestefoldene. En udsigt man aldrig bliver træt af. Ned af gangen ligger de 3 store soveværelser. Flisebadeværelse med både brus og badekar. Klassisk entre og stort bryggers med trappen til 1.salen, som ikke er udnyttet og her kan der formentlig skabes endnu flere gode m². Hjemmekontoret er der også blevet plads til.
I bygningen mod nord er der indrettet 2 værelser til fx klinik, kontor eller måske til en teenager.
Ejendommen opvarmes med leaset luft/vand varmepumpe til 1.300kr. om måneden. Kontrakt kan overtages af køber ellers opsiger sælger aftalen og køber må selv sørge for installation af ny varmekilde. Der kan nemt opsættes pillefyr igen, hvis det ønskes.
Flotte udbygninger i virkelig god stand, som virkelig fortjener at blive vist frem. Disse store bygninger skaber et fantastisk gårdmiljø, der er en herregård værdig.
Grunden rummer flere allerede indrettede folde til heste. Der er selvfølgelig også plads til egne økologiske grøntsager i den store nyttehave, vilde legepladser til ungerne samt en hyggelig have med store træer. Lige som det skal være på en stor gård. En rigtig naturejendom med attraktiv beliggenhed.
Søger du landejendom, skylder du dig selv at se denne herlighed! Vi holder åbent alle dage for fremvisninger, så bare ring til EDC Vordingborg 5598 5620 eller tryk på “bestil fremvisning”….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ørslevvej 141, 4760 Vordingborg3.995.000 kr.19.356 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.410 kr/mdrLystejendomEnergimærke: CStørrelse: 190 ㎡Grund: 45000 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1881Sidste tilstandrapport er fra: 03.05.2018 check den her