Øster Herborgvej 2, 6920 Videbæk

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Bynær landejendom med 2 ha jord

Er drømmen frisk luft, åbne vidder og muligheden for mindre dyrehold og den pladskrævende hobby, så er muligheden her! Ejendommen Øster Herborgvej 2 er beliggende i rolige omgivelser ved Herborg og i cykelafstand til Videbæk. Der medfølger et areal på ca. 2 ha jord, hvor der er rig mulighed for hobbydyr, crossbane mv.

Boligen, der er opført 1978/2004, har et samlet boligareal på hele 246 m2 fordelt på 2 plan. Huset er et dejligt fritliggende rødstensstuehus, der er løbende renoveret og fremstår lyst og venligt. Huset opvarmes med jordvarme, og der er installeret en træpillebrændeovn i stuen. Derudover er der solcelleanlæg til strømproduktion. Til huset er der en dejlig have samt terrasse, hvor de lange rolige sommeraftner kan nydes.

I udbygning er der indrettet opvarmet lejlighed og gildesal registreret med et boligareal på 119 m2 – perfekt til store fester, legestue og ungdomsafdeling, kun fantasien sætter grænser. I enden er der indrettet med dobbelt garage.

Ekstraordinært velholdte og rummelige udbygninger til pladskrævende hobbies, dyrehold men også med at fint udlejningspotentiale. Specielt kan nævnes maskinhus på 329 m2 med stålspær og fast bund, silohus på 470 m2 med høje spærben og tag skiftet i 2021, tidligere stald hvor der er støbt plant gulv.

Stuehuset indeholder: Dejlig entré med gulvvarme og adgang til flot renoveret badeværelse ligeledes med gulvvarme. Lyst og indbydende køkken/alrum med adgang til soveværelse. Stor stue med store vinduer og godt lysindfald, badeværelse. 1. sal med flere gode værelser og stor stue.

Ejendommen er beliggende med 1 km til Herborg, hvor der er et stærkt lokalsamfund. I Herborg er der bl.a. vuggestue, børnehave og friskole samt rig mulighed for fritidsaktiviteter. Derudover er der kun ca. 3,5 km til Videbæk, der er en af Kommunens større byer. Man kan læse mere om området og områdets tilbud på www.6910herborg.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Øster Herborgvej 2 , 6920 Videbæk1.750.000 kr.4.531 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.272 kr/mdrLandejendomEnergimærke: BStørrelse: 365 ㎡Grund: 20001 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1978

Der er ingen anmendelse på “Øster Herborgvej 2

Annonce: