Østergade 17, 6580 Vamdrup

6580 ostergade 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende familiebolig

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/3 – klik på billede –

På Østergade går I ikke ned på plads. Her er der nemlig tre etager og intet mindre end fem værelser foruden soveværelset, så her kan jeres store familie snildt være. Fra husets entré bliver I ledt direkte ind i den lyse sydvendte stue, hvorfra I kan følge hverdagens aktiviteter ude på gaden. Lige inde ved siden af ligger ét af husets fem værelser og køkkenet fra 2012, hvor I har plads til at smøre madpakker og spise morgenmad, inden I suser ud ad døren. På første sal ligger de resterende fire værelser, alle med store vinduer, der lukker lyset ind, og rigeligt med plads til legetøjet. Derudover er det her, I finder jeres soveværelse med udsigt ud over haven og byen.

Ud fra bryggerset ligger den vedligeholdelsesnemme have. Her er ingen hæk, der skal klippes, eller bede, hvor der skal luges ukrudt. Her er bare en grøn plæne til børnenes boldspil og en terrasse, hvor I kan sidde og følge med i legen. Langs huset er der en sti, som leder jer over i værkstedet og skuret, hvor I kan stille plæneklipperen. Bagest i haven ligger der også en lille overdækket terrasse, der oprindeligt fungerede som carport, hvilket den nemt kan laves om til igen, hvis I mangler et sted til bilen.

Huset ligger nærmest midt i Vamdrup. Bag jeres hus er der en parkeringsplads, som jeres gæster kan bruge, når I holder sammenkomster for venner og familie, og på den anden side af den har I ABC Lavpris. Børnene har heller ikke langt i skole med tolv minutter til Vamdrup Skole Vest og otte til Vamdrup Skole Øst….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østergade 17 , 6580 Vamdrup645.000 kr.3.805 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.489 kr/mdrRækkehusEnergimærke: EStørrelse: 170 ㎡Grund: 318 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1902Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-01 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x