Østergade 95, 5672 Broby

 

Beskrivelse

Spændende ejendom med potentiale i Broby

Velkommen til Østergade 95, en ejendom med uendelige muligheder! Denne charmerende ejendom byder på 5 rummelige værelser med potentiale til endnu mere. Med en stor grund og luft omkring sig, har du rig mulighed for at skabe din drømmebolig. Ejendommen har et stort potentiale for både privat og erhvervsmæssig brug. Uanset om du ønsker at udnytte de rummelige værelser til et voksende familieliv eller bruge dem som kontorer til din virksomhed, er der masser af plads til at skabe dit eget unikke rum…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østergade 95 , 5672 Broby995.000 kr.2.320 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.425 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 250 ㎡Grund: 7674 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1890Sidste tilstandrapport er fra: 2023-12-22 check den her

Østergade 95, 5672 Broby

 

Beskrivelse

Spændende ejendom med stort potentiale og flotte stuer.

Stor landejendom med skiftertag beliggende i Gl. Allested på 7.674 m2 grund. Fra ejendommen er der kun 1 km til skole, børnehave og daglig brugs, samt 8 km til motorvejen ved Årslev.

Ejendommen fremstår kun delvis renoveret, så køber må påregne en del renoveringudgifter/- arbejde.
Boligen indeholder bagindgang, bryggers/vaskerum med betongulv, lille bagindgang med trappe til 1. salen, meget stort landkøkken med vinylgulv, meget flot brændekomfur, spiseplads, udgang til forhaven, depotrum, 2 værelser med gipsloft, flot entre med klinkegulv og trappe til 1. salen, stort badeværelse med klinkegulv, gulvvarme, bruserniche og gipsloft. I stueplan findes desuden 2 totalrenoverede stuer én suite med flotte epoxy-gulve, adskilt af franskdør, i opholdsstuen er der gipsloft og nyrenoverende vægge, i spisestue er desuden en meget flot masseovn, muret bænk og gipsloft. Hele stueplan har en fremragende lofthøjde, som hører til gamle landejendomme.

1. salen som kun er påbegyndt renovering, består af repos med plankegulv, 3 værelser med gulvtæppe, fritliggende bjælker og loft til kip, et disp. rum samt et meget stort loftrum, som kan udnyttes til yderligere beboelse.

På grunden findes 2 store staldbygninger i mindre god stand, I den ene er der dog lavet nyere fyrrum hvor stokerfýret er placeret. Ældre hønsehus bagerst på grunden. Forhave med græsplæne og store træer, stor gårdsplads samt tilgroet grund, hvor der godt kan indrettes til mindre dyrehold.

En spændende ejendom med stort potentiale, som dog trænger til opdatering, men som på sigt kan blive rigtig flot. Bør ses for korrekt bedømmelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østergade 95 , 5672 Broby1.195.000 kr.2.786 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.247 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 250 ㎡Grund: 7674 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1890Sidste tilstandrapport er fra: 06.02.2023 check den her