Østerled 22, 5600 Faaborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt parcelhus med yderst lækker beliggenhed ved fjorden

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/4 – klik på billede –

Forestil jer at kunne drikke morgenkaffen, mens I sidder og kigger ud over Faaborg Fjord. Her på Østerled 22 har I mulighed for at starte hver dag på den måde, enten på husets sydvendte terrasse eller inde ved spisebordet. Denne velholdte strandvilla fra 1995 ligger nemlig lige ned til fjorden med en helt fantastisk havudsigt og udsigt over Øhavet. Boligen har et boligareal på 163 kvadratmeter fordelt på tre værelser, hvoraf soveværelset er med eget badeværelse. Derudover er der yderligere et badeværelse, et stort køkkenalrum med dobbeltdøre, der åbner op til den solrige terrasse, og, spisestue en hyggelig lys stue med et stort vinduesparti ud mod haven og vandet.

Huset ligger for enden af Østerled, en sidegade af Svendborgvej. Når I nærmer jer huset, vil I lægge mærke til den lange indkørsel, der leder ned til carporten. Boligen ligger nemlig tilbagetrukket på den 1.151 kvadratmeter store grund, men det betyder dog ikke, at børnene ikke får en dejlig stor have at boltre sig på. Her er den sydvendte terrasse, hvor de voksne kan dase i solen, en græsplæne til børnenes leg og fjorden lige for enden af grunden til vandhundene. I forhold til beliggenheden ved vandet og oversvømmelsesrisiko bør det også nævnes, at boligen ligger i kvote 2,7.

Og selvom I kommer til at bo midt i den smukke natur, får I ikke mange minutter til Faaborgs midtby og institutioner. Der er blandt andet cykelsti de halvanden kilometer ind til byen, ligesom der kun er 700 meter til den nærmeste børnehave og knap to kilometer til Øhavskolens overbygning og byens friskole….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østerled 22 , 5600 Faaborg7.495.000 kr.43.199 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.287 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 163 ㎡Grund: 1151 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1995Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-08 check den her