Østerled 79, 3700 Rønne

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Flot og indflytningsklar 1-plans villa med bl.a. 4 værelser, skøn have og stor, muret garage!

Denne skønne og nyere istandsatte 1-plans villa er beliggende i et roligt og attraktivt villakvarter i Rønne, med kort afstand til skoler, daginstitution, idrætsfaciliteter, svømmehal samt dejlige friluftsareal, som det tidligere DGI-stadion og Den Grønne Ring m.m.

Ejendommen fremtræder i flot og indflytningsklar stand, og er indenfor det sidste 1½ år blevet smagfuldt istandsat af ejer med bl.a. nyere 3-lags energivinduer og døre, flot massivt plankegulv fra Østerlars savværk samt et lækkert, stilrent køkken fra Designa. Ejendommen har en god og ældrevenlig planløsning, hvor de 163 m² er godt udnyttet, med store, lyse opholdsrum, 2 toiletter, 4 gode værelser samt direkte adgang fra garagen ind i beboelsen. Ejendommens størrelse og indretningen gør den velegnet for en børnefamilie, men også til ægteparret, der ønsker sig en pæn og istandsat 1-plans villa med god plads og attraktiv beliggenhed i Rønne.

Grunden er på 800 m² og flot anlagt med indkørsel til garage og plads til flere biler, en skøn, aflukket have med græsplæne, diverse beplantning samt 2 dejlige terrasser, hvor solen kan nydes på forskellige tidspunkter på dagen.

Ejendommen indeholder følgende: Lys entré/fordelingsgang med skabe. Pænt gæstetoilet med håndvask. Stor, lys vinkelstue med skønt lysindfald og udgang til terrasse. Skønt køkken/alrum med stor spiseplads, nyere Designa køkken, nyere hvidevarer, klinkegulv med gulvvarme og udgang til have/terrasse. Flot badeværelse med toilet, håndvask, brus og gulvvarme. 2 store børneværelser, det ene har tidligere været opdelt i to. Soveværelse med skabsvæg. Værelse/kontor. Pænt bryggers med god skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til udhuset og garagen.

Derudover forefindes en muret garage med klinkegulv og tilhørende udhus/værksted, hvorfra der er direkte adgang til beboelse.

Kontakt EDC BornholmerBo for en fremvisning af denne pæne og rummelige 1-plans villa i Rønne – tæt på skole, idrætsfaciliteter og skønne, grønne områder!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østerled 79 , 3700 Rønne2.675.000 kr.15.462 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.510 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 163 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1971

Der er ingen anmendelse på “Østerled 79