Østervænget 4, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Dejlig 1-plansvilla i dejlige Voldum!

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/4 – klik på billede –

Velkommen til Østervænget 4 i Voldum!

Er I på jagt efter en indflytningsklar familievilla, beliggende i godt lokalsamfund? Så læs endelig videre!

Vi befinder os i Voldum, hvor der er en velfungerende fri-skole, indkøb, børnehave, dagpleje, ungdomsskole og meget andet. Voldum er kendt som en aktiv landsby, hvor der sker en masse – specielt den skønne omkringliggende natur er værd at nævne.

Når I træder ind ad døren til Østervænget 4, mødes I af en rummelig og indbydende entre med gulvvarme, perfekt til opbevaring af sko og overtøj. Jeres øjne vil straks falde på det dejligt lyse, store og åbne køkken-alrum, som har en åben forbindelse til stuen, hvilket skaber en indbydende atmosfære. Køkkenet har også gulvvarme for ekstra komfort. Med 3 gode værelser vil denne bolig passe perfekt til børnefamilier. Det lækre badeværelse har også gulvvarme. Entre, køkken og badeværelse er alle renoveret i 2015.

Vil I også kunne nyde varmen fra den hyggelige brændeovn, der spreder en atmosfære af afslapning og hygge i hjemmet, er der rig mulighed for dette.

Den rummelige have giver massere af plads til, at børnene kan lege og den hyggelige bålplads er perfekt til familiens udendørsaktiviteter, såsom at bage snobrød. Derudover inkluderer ejendommen en garage med et tilhørende værksted.

Østervænget 4 er altså ikke bare et hjem: Det er en invitation til et liv fyldt med komfort, hygge og fællesskab i det dejlige lokalsamfund i Voldum….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østervænget 4 , 8370 Hadsten1.395.000 kr.10.186 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.082 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 125 ㎡Grund: 795 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-27 check den her