Østre Strandvej 22, 6731 Tjæreborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Familievilla med 165 m2 udhus.

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/3 – klik på billede –

Familievilla med 165 m2 udhus, hvor en del er indrettet som fantastisk gildesal.

Vi har nu hos EDC Poul Erik Bech fået en attraktiv og naturskøn ejendom til salg med adresse i Tjæreborg, mindre end 7 minutter fra den populære skole, indkøb og sportspladsen. Denne ejendom er lidt unik, da den har 165 m2 integreret udhus med værksted og fantastisk gildesal med et hav af anvendelses muligheder. Der er desuden endnu et stort baghus til det grove, som dog er i en lidt dårlig stand og derfor trænger til lidt fokus.

Ejendommen indeholder i stueplanen:
Særdeles rummelig og lys entré med integreret bryggers, hvor der er grovkøkken og plads til vaskemaskine/tørretumbler. Der er desuden adgang til et gæstetoilet og et flot og moderne badeværelse med brus. Går man videre ud i det som er et udhus, har man et ca. 50 m2 stort rum, indrettet som gildesal og soveværelse af nuværende ejere, her er gulvvarme og rummet giver derfor også mulighed for at hav af anvendelses muligheder for næste ejer. Tilbage i hovedhuset har man et stort, men også ældre køkken med spiseplads. Den kæmpe stue er indrettet med spisestue og sofamiljø, hvor der også er en hyggelig brændeovn og udgang til terrasse. Sidst men ikke mindst har man et mindre depot rum i forlængelse af spisestuen.

1 salen indeholder:
3 gode børneværelser, hvor de 2 er lidt større end det 3 og det ene af disse har en udgang til den store tagterrasse.

Der er til ejendommen som tidligere skrevet et stort værkstedsrum og endnu et udhus til det lidt mere grove opbevaring. Haven er virkeligt hyggelig med flere gode kroge og terrasser, samt et drivhus og højbede. Der er god plads til børneleg på den rummelige grund.

Vi ser frem til at fremvise denne ejendom med muligheder, så ring på 76104800 og aftal nærmere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østre Strandvej 22 , 6731 Tjæreborg1.248.000 kr.6.359 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.630 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 160 ㎡Grund: 1560 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1913Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-11 check den her