Otto Ruds Vej 16, 9900 Frederikshavn

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Søheltekvarteret. Spændende bolig v/Privatskolen

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/5 – klik på billede –

Nu udbydes denne spændende og utraditionelle 1 plans villa beliggende på rolig villavej og meget tæt ved Privat Skolen, ikke langt til Nordstjerneskolen, Arena Nord til Indkøb samt off. transport. Villaen er oprindelig opført i 1964 og om/tilbygget i 1986 og er igennem de senere år løbende blevet pænt moderniseret bla. med flot listetag og mahognyvinduer.

Boligareal udgør 109 kvm samt 18 kvm integreret udestue på boligniveau som anvendes til 2 disp. rum, hvor det ene har udgang til terrasse og haven og det andet anvender ejerne til soveværelse, men mulighederne er mange. Meget fin syd/vest vendt grund på 910 kvm hvor I kan nyde eftermiddag og aften solen.

Boligen indh.:

Bryggers med vaskeplads, badeværelse med bruseniche, køkken med alt i hårde hvidevarer og åbent i forvindelse med gang med ovenlys og fint lysindfald, forgang (anvendes p.t. til viktualierum), soveværelse, 2 børneværelser, endnu et badeværelse med bruseniche, hyggelig stue med synlige hanebånd og trappe til lille hems og me dudsigt mod Cloostårnet og Kilden, og som ovennævnte integreret “udestue” som kan anvendes til mange formål.

I haven er der det flotteste udhus(anneks) som opvarmes med varmepumpe og er indrettet med entre, disp. rum samt 2 gode rum på boligniveau og begge med udgang til terrasse.

En rigtig børnevnelig og lukket have med plads til trampolin, store træ terrasser, shelter, lille pool med ude bruser.

En spændende og utraditionel villa i attraktivt kvarter og beliggende på en rigtigt dejlig grund og her er muligehderne mange. Ring for yderligere oplysninger og besigtigelse eller se mere på www.edc.dk, Jnr. 99006605- Et rigtigt godt køb !…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Otto Ruds Vej 16 , 9900 Frederikshavn1.295.000 kr.10.141 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.746 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 109 ㎡Grund: 910 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2006-06-06 check den her

Otto Ruds Vej 16, 9900 Frederikshavn

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Med denne villa på Otto Ruds Vej 16 i Frederikshavn behøver I hverken bil eller cykel i det daglige. Her bor I nemlig fredeligt og alligevel supercentralt med kort gåafstand til alt det, en børnefamilie behøver. Samtidig kan I glæde jer over en fin håndfuld bonuskvadratmeter, der blandt andet er fordelt på et fuldt anvendeligt anneks og en funktionel garage.Selvom I bor i bymidten, er omgivelserne trygge og rolige, for vejen er lukket, så I er fri for gennemkørende trafik. Herudover er det en virkelig børnevenlig feature, at I er genbo til Privatskolen i Frederikshavn, der ligger lige for enden af vejen. Fordelene stopper dog ikke her, for nærmeste daginstitution har I under 200 meter til. Arena Nord og Empire Stadium er der mindre end en kilometer til, og omtrent samme korte afstand har I til byens gymnasium.Beboelsen rummer 109 m2, som er udnyttet ideelt med blandt andet tre sydvendte værelser og to badeværelser. Villaen har desuden en stue og et køkken, der ligger i åben forbindelse med en gang, og samtidig kan I glæde jer over to disponible rum, hvoraf det ene har egen dør ud til haven. Begge rum er i øvrigt lyse og særdeles brugbare til flere forskellige formål, idet de er registreret som udestuer. Nuværende ejer har valgt at benytte det ene til soveværelse, så mulighederne er mange. Integreret med huset er der også en garage og en carport med tørskoet indgang til boligens bryggers.Et af ejendommens helt store aktiver er det flotte, fritliggende anneks, der har egen indgang og en god akustik. Det er indrettet med fire lyse rum af en fin størrelse, og de to største rum er ovenikøbet udstyret med terrassedøre, så I kan træde barfodet ud på træterrassen omkring. På grunden er der også en fliseterrasse, et hyggeligt shelter og en nem, legevenlig græsplæne.Ring og hør nærmere i dag, hvis alt dette har vakt jeres interesse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Otto Ruds Vej 16 , 9900 Frederikshavn1.395.000 kr.10.924 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.774 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 109 ㎡Grund: 910 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964