Øvangsvej 27, 4540 Fårevejle

4540 ovangsvej 27 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Sjældent udbudt landsted med 5,7 ha – sæt dit personlige præg…

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/7 – klik på billede –

For enden af Øvangsvej i Fårevejle Stationsby ligger denne dejlige perle af et landsted, som du nu kan få fingrene i. Ejendommen ligger ugeneret fra veje og naboer, hvilket skaber en fredfyldt og idyllisk atmosfære. Ejendommen indeholder hovedhus med staldlænge, stor maskinhal, dobbelt garage og sprøjtefri jord, hvor køer græsser på den østvendte fold. Folden overfor, som grænser ned til Skjolds Løb, har et stort solidt læskur. De 5,7 ha jord giver mange muligheder: økolandbrug, jagt, heste, får, geder – fortsæt du bare. Med dette setup er det muligt at få din pladskrævende ”hobby” gjort til virkelighed.
Ejendommen grænser som nævnt op til Skjolds Løb. Det er en af de mange vandingskanaler på Lammefjorden, som sikrer effektiv dyrkning. Ejendommen har vandingsret herfra.
Ved maskinhallen på 164 m², udført i vedligeholdelsesfrie stålplader, ligger indhegnede områder til ænder, høns m.m., der er sikret mod adgang fra en sulten ”Mikkel Ræv”. Ved siden af ligger en stor køkkenhave med økologiske grøntsager og en stor have med flagstang, træer og frugttræer. En stor fliseterrasse, afgrænset af bøgehæk, ligger op til huset, hvor man kan nyde aften- og eftermiddagssolen.
Stuehuset indeholder: Entré med adgang til 2 værelser, stort badeværelse med badekar og køkken med spiseplads. Fra køkkenet kommer man ind i en stor stue, der p.t. fungerer som kontor, spise- og tv-stue – her står desuden en pilleovn. Fra stuen er der indgang til det tilbyggede store soveværelse med skabsvæg og udsigt mod den vestlige fold – og mulighed for godnathilsener til de imaginære heste Freja og Lukas – ren Morten Korch-idyl.
For enden af staldlængen er der i dag et velassorteret værksted samt hårde hvidevarer, herunder tumbler. Vaskemaskinen står i badeværelset – den øvrige del indeholder flere staldbåse.
Ejendommen har en stor gårdsplads belagt med ærtesten. Garagen fra 2013, også udført i vedligeholdelsesfrit stål – og med automatisk fjernbetjent åbningssystem – har sin egen lille ”eltavle”, så det er en let sag at koble en evt. elbil til. Garagen, med solidt betonfundament, er også brugt til fester.
I gåafstand ligger børneinstitution, skole, station, bager, Dagli’Brugs og en kommende offentlig park med sø og skulpturer, som vil grænse op til ejendommen. Kalundborg nås på ca. 30 minutter i bil, København på en lille time, og UNESCO Global Geopark og de ”caribiske” strande nås på få minutter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Øvangsvej 27 , 4540 Fårevejle2.995.000 kr.23.865 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.529 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: FStørrelse: 109 ㎡Grund: 56493 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1921

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x