Pærebakken 2, 7600 Struer

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Attraktiv villa med velanlagt have

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/5 – klik på billede –

Søger du en lækker og stilfuld bolig med en god planløsning, fantastisk lys og dejlig rumfølelse? En indbydende og indflytningsklar villa i det attraktive kvarter Frugthaverne i Bremdal? Ta’ med os på Pærebakken 2 og se de fantastiske rammer, som denne indbydende villa byder på.
Sælger oplyser at der i sommeren 2020 blev malet indvendigt og i sommeren 2021 malet udvendigt. Haven er smukt anlagt af gartner i foråret 2021, med flotte bede med flotte bede og græsplæne, som robotplæneklipperen passer, mens I slapper af på de to skønne terrasser – med keramiske fliser og Cuby plantekasser.

Indenfor bydes I velkommen i den lyse entre, hvorfra der er adgang til det pæne bryggers, som er praktisk indrettet med klinkegulv og plads til vaskefaciliteter og opbevaring. Entreen fører dig videre til hjemmets indbydende spisestue og stilrene køkken med inventar fra Hanstholm Køkken med keramisk Danae Dekton bordplade. Kun adskilt af dobbelt franskdør fra spisestuen, ligger den dejlige lyse opholdsstue. Stuerne har et fantastisk gennemgående lysindfald, loft i kip og smukke Merbau gulve. Forældreafdelingen er indrettet med stort soveværelset med faste skabe og eget badeværelse. Fra entreen er der desuden adgang til børneafdelingen, som byder på intet mindre end 3 gode værelser og nydeligt badeværelse. Overalt i hjemmet er der vandskurede vægge og lyse lofter, hvilket giver hjemmet et stilrent og morderne udtryk.
Til hjemmet hører en dobbelt carport med overdækning til hjemmets to indgange, så man kan komme tørskoet ind i huset.

Indenfor kort afstand er der børnepasning, skole og fritidsaktiviteter. Bremdal byder på rigtig dejlig badestrand, roklub, institutioner, skole og fritidsaktiviteter. Stuer bymidte ligger i cykel afstand fra Pærebakken – her er et rigt udvalg af specialbutikker, dagligvarebutikker, kulturliv og spisesteder. Fra Bremdal er der under 20 km til motorvejen.
Kom med ud og oplev et rigtig dejligt kvarter og en villa, der har masser at byde på. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftaler vi en tid som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pærebakken 2 , 7600 Struer2.695.000 kr.13.335 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.497 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 197 ㎡Grund: 881 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1997

Der er ingen anmendelse på “Pærebakken 2

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.