Parkvej 12, 5492 Vissenbjerg

5492 parkvej 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velindrettet villa med ny stue og køkken-alrum

På Parkvej 12 i Vissenbjerg kan vi præsentere jer for en villa, som er velindrettet i ordets bedste forstand. Boligen fremstår i pæn og velholdt stand, og med en ny stue samt et nyt køkken-alrum er I garanteret en moderne indretning med masser af steder at mødes. I får dertil en dejlig have og en skøn beliggenhed i byen, hvor I blandt andet har stisystem til skolen.

Villaen er fra 1953, men som følge en ombygning i 1969 har huset fået lidt ekstra kvadratmeter at gøre med. Der er tale om et klassisk etplanshus, som er opført i gule mursten med lavt sadeltag. I får også en muret garage på 28 m2, som udgør et fint bonusrum til bil eller hobby.

Indenfor er der god fornuft i planløsningen, som fordeler de 116 boligkvadratmeter optimalt. Derudover får I en fin udestue, der som minimum i sommerhalvåret føjer 18 m2 til det samlede billede. Boligens kerne er naturligvis det skønne opholdsområde, hvor køkken-alrummet og stuen flyder ud i ét. Der er støbt gulv, isoleret og installeret gulvvarme, mens indbyggede spots giver en pæn, jævn belysning.

Køkkenet er tilmed udført med en hyggelig køkkenø, så afdelingen giver jer et perfekt samlingspunkt i hverdagen. Derudover får I tre værelser, og de gode vådrum tæller både bryggers, badeværelse og et toilet. Der er plads til vaskefaciliteter i bryggerset, og holder I af at sylte eller bage, er husets viktualierum et sikkert hit.

I øvrigt er udestuen kun den første af de glædelige overraskelser, der venter uden for hjemmets fire vægge. Til en klassisk etplansvilla hører nemlig ofte en veletableret have, og på dén front er I også godt dækket ind. Staudebede, træer og buske giver masser af flotte farver i sommerhalvåret, og med en sydvendt terrasse har I det perfekte sted at nyde dem.

Parkvej er en ret populær vej i Vissenbjerg, og det er der god grund til. I har nemlig stisystem til skolen, så børnene trygt kan tage turen alene. I får også en adresse med kort afstand til byens fine indkøbsmuligheder, og med nem adgang til motorvejen er pendlervenligheden ligeledes værd at hæfte sig ved.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Parkvej 12 , 5492 Vissenbjerg1.345.000 kr.10.700 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.510 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 116 ㎡Grund: 931 ㎡Antal værelser: 64Opført i: 1953Sidste tilstandrapport er fra: 2022-06-26 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x