Peter Ipsens Vej 64, 3700 Rønne

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Pæn og velholdt 1-plans villa med 3 værelser og 2 badeværelser – beliggende i rolig kvarter i Rønne syd.

Tæt til skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter m.m, ligger dette pæne og børnevenlige 1-plansvilla, i et attraktivt kvarter med grønne områder og stille veje, hvor der er gode muligheder for børnene at lege, spille bold m.m.

Ejendommen fremtræder i pæn og velholdt stand med bl.a. nyere badeværelse og nyere vinduer – opført 1984 i røde mursten, hvide termovinduer samt eternittag.
Ejendommen har en rigtig god indretning hvor de 115 m² er udnyttet optimalt, med bl.a 3 gode værelser rærelser og 2 badeværelser. Dette gør boligen velegnet for en børnefamilie eller ægteparret der ønsker sig en pæn og nem bolig i et plan, beliggende i roligt og børnevenligt kvarter i Rønne Syd.
Grunden er anlagt med indkørsel til carport, en hyggelig aflukket have med græsplæne, diverse beplantning, drivhus, solkrog samt en stor skøn fliseterrasse.

Ejendommen indeholder følgende:
Entré med klinkegulv. Bryggers/hverdagsindgang med installation til vaskemaskine m.m. Flot badeværelse med toilet, håndvaskarrangement, bruseniche og gulvvarme. Spisekøkken med stor køkkenø og spiseplads. Skøn stue med flot lysindfald fra de store vinduer, samt direkte udgang til haven. Stort badeværelse med toilet, håndvaskarrangement, bruseniche, gulvvarme. Soveværelse med indbyggede skabe. 2 gode værelser.

Derudover forefindes:
Carport med tilhørende redskabsrum/værksted. Stort drivhus.

Kontakt EDC BornholmerBo for en fremvising af denne velholdte og godt beliggende 1-plansvilla i Rønne syd…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Peter Ipsens Vej 64 , 3700 Rønne1.700.000 kr.13.872 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.157 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 115 ㎡Grund: 544 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1984Sidste tilstandrapport er fra: 28.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Peter Ipsens Vej 64

Annonce: