Petuniavej 4, 3390 Hundested

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

156 etagemeter- et flot åbent køkken og et lækkert badeværelse

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/3 – klik på billede –

I et super børnevenligt boligområde på en lille lukket stikvej ligger dette træhus med bølgeeternit på taget og venter på en køber.

Huset er beliggende tæt på ”Højbjerg området” der indbyder til den daglige lufte tur eller timevis af leg for børnene, med de andre unger i området.

Ejendommen byder på en stor entre/bryggers (renoveret i 2021) med skabe og vask, flot badeværelse fra 2020 med bruseafsnit og gulvvarme, pænt lyst Ikea køkken fra 2011 med udgang til en østvendt terrasse og åbent mod stor spisestue hvor der er udgang/havedør til den overdækket terrasse, opholdsstue med pille ovn, fra spisestue er der trappe til kælderen som byder på vaskerum, toilet, disponibelt rum, et mindre disponibelt rum (kontor) samt et depotrum med skabe og varmepumpe.

Til ejendommen hører desuden en carport og værksted med et samlet areal på 61 m2 (jvf. den modtaget tilstandsrapport), en overdækket terrasse samt et drivhus.
Haven ligger forskudt/højere i forhold til ejendommen, med flere forskellige bede og hyggekroge, men stadig med god mulighed for boldspil og fangeleg.

Fra ejendommen er der gåafstand til Lynæs Lystbådehavn samt attraktivt vind/ kite surferområde, der syder og bobler af liv i sommerhalvåret, så er der ønsker om at dyrke sejlsport, er der her endnu et godt argument for at bosætte sig på Petuniavej.
Udover at lægge tæt på Lynæs Havn, byder området desuden på få hundrede meter til eftertragtet, integreret børneinstitution ”Højbjerg Børnehus”, byens privatskolen ”Skolen ved Havet” samt til et af byens supermarkeder (Rema 1000). Holder den kommende ejer af at spadserer, byder området på en naturskøn tur fra Lynæs Havn til Sølager, denne tur er virkelig en oplevelse, da man faktisk går med fjorden på den ene side og de store skranter på den anden side, det gør lige netop denne rute til noget helt specielt.

Når turen så er ved at være ved endestationen ude ved Columbus (færgen som binder Sølager og Kulhuse sammen) er der her opsat borde og bænke, så hvis der er smurt en madpakke og kagen og kaffe ligeledes er medbragt, så er der dømt familiehygge.
Når provianten er spist og familien atter vender hjemad, har alle helt sikkert haft en god og spændende dag og kan se tilbage og kommenterer de forskellige indtryk som løbende dukker op – efter sådan en dag er batterierne blevet opladet og familien er klar til at tage fat på endnu nogle travle og hektiske arbejdsdage.

Lyder dette interessant, så giv send en mail eller giv os et kald, så laver vi straks en fremvisningsaftale, så du/i med egne øjne kan se nærmere på de 78 bolig m2 og de 78 anvendelige kælder m2….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Petuniavej 4 , 3390 Hundested1.795.000 kr.16.438 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.693 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 78 ㎡Grund: 765 ㎡Antal værelser: 1Opført i: 1979Sidste tilstandrapport er fra: 27.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Petuniavej 4

Annonce: